Kate Middleton'a Göre Skinny Jeansler Bitmedi
MODA

Kate Middleton'a Göre Skinny Jeansler Bitmedi

Cambridge Düşesi, Cumbria'yı şık ve işlevsel bir stille ziyaret etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2021

Kate Middleton, açık havanın tadını çıkarmak için zaman ayırıyor. Geçtiğimiz gün, Cambridge Düşesi Cumbria'yı ziyaret etti ve doğanın ve açık havanın gençler üzerinde sahip olabileceği faydalı, ömür boyu süren etkisini anlattı. Düşesin ziyareti, Birleşik Krallık genelinde yüzlerce öğrencinin her yıl Göller Bölgesi'ni ziyaret etmesini ve liderlik geliştirme faaliyetlerine katılmasını sağlayan Kraliyet Hava Kuvvetleri Hava Harbiyelilerinin Windermere Eğitim Merkezi'nin yeniden açılmasına da işaret etti.

Kate sabah erken saatlerde dağ bisikleti de dahil olmak üzere bir dizi açık hava etkinliği için Hava Kuvvetleri'ne katıldı. Resmi bir Kensington Sarayı basın açıklamasına göre, Cambridge Düşesi "dış mekanda vakit geçirmenin çocukların ve gençlerin gelecekteki sağlık ve mutluluğunda çok önemli bir rol oynadığına tutkuyla inanıyor."

Kate ziyaret için ekose kuşaklı bir blazer, bej bir bisiklet yaka kazak, siyah skinny jean pantolon ve koyu kahverengi süet yürüyüş botları içeren rahat ve işlevsel bir görünüm seçti.

Günün ilerleyen saatlerinde Düşes, blazerini daha sportif bir zeytin rengi kapitone ceket ile değiştirdi.