Kırpılmış Kazakları Neden Seviyoruz?
MODA

Kırpılmış Kazakları Neden Seviyoruz?

Miu Miu'nun kırpılmış kazaklarını gördük ve şimdi kırpılmış kazaklardan istiyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ekim 2021

Kısaltılmış hırkalar ve bisiklet yakalarından oluşan bir geçit töreni Miu Miu İlkbahar 22 podyumundan geçtiğinden beri, Google'ın "kırpılmış kazaklar" araması katlanarak arttı. Tamam, kabul etmeliyiz ki bu silüetin anında sunduğu tazeliği inkar etmek mümkün değil. Uzun bir kışın ardından gelen bir bahar esintisi gibi.

Miu Miu'nun pisti genel olarak bir Y2K havasına çok hazırlıklıydı. Paris Hilton ve Cher ve Dionne, entelektüel bir Miuccia merceğinden yeniden yaratıldı. Seksi ama yine de havalı, her zaman elde edilmesi kolay olmayan bir kombinasyon. 4.0 not ortalaması olan, okul formasına kendi stilini katan ama yine tam bir asi okul kızı. Risk alıyor ama hepsini de bir araya getiriyor. Ve o kadar iyi tasarlanmış bir koleksiyon ki, podyum parçaları mağazalara ulaşmadan Instagram gönderilerinden büyük ilgi gördü. Aimee Song ve Elsa Hosk gibi isimler, Paris podyumundan ilham alan görünümlerini şimdiden sergiledi.

Elbette, bu takımların düğmeleri, düşük belli bir pantolon, şık bir blazer, diz boyu etek veya gerçekten cesur olanlar için inanılmaz derecede kısa pilili bir mini etek gibi birçok detayı var. Ama bize gerçekten hitap eden parça, şu anda dolabımıza girmesi gereken şey, örgüler. Miu Miu Bahar 22 mağazalarda yerini alana kadar, özellikle bazı yenilikçi stiller ile işi halleden birkaç seçenek yaratmak için ilham alın. Ve belki de birkaç güzel çorap ve mokasen ile stilinizi tamamlayın.