Fendi ve Skims İş Birliği Mi Planlıyor?
MODA

Fendi ve Skims İş Birliği Mi Planlıyor?

İki 'Kim'in Hikayesi: Kim Jones ve Kim Kardashian'ın Fendi x Skims tasarımları bir araya geldiği iddia ediliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Ekim 2021

Instagram'a sızdırılan görüntülere göre, Roma merkezli lüks ev, Kardashian West'in şekillendirici markası Skims ile önümüzdeki ay çıkacağı söylenen bir işbirliği planlıyor.

Kim Jones'un Fendi için Versace ile ortaklaşa oluşturduğu destansı "Fendace" koleksiyonundan sonra yeni bir ortaklık için kollarını sıvadığı konuşuluyor. Kim Kardashian'ın Skims markası ile Kim Jones'un yaratıcı yönetmeni olduğu Fendi'nin bazı tasarımlar için bir araya geldiği iddia edildi.

Bu hafta, İngiltere, Manchester'daki Selfridges'teki kişisel bir alışverişçi tarafından Instagram Stories'de paylaşılan görüntülerde; Fendi logosuyla kabartmalı Skims şekillendirici tasarımlara bir bakış vardı. Moda hayranlarını heyecanlandıran görüntülerdeki yazılanlara göre, kasım ayında çıkacak olan parçalar için ön sipariş alınıyordu ve fiyatlar 1.000 dolardan başlayacaktı.

Yukarıda bahsedilen moda uzmanının yüklemelerinin ekran görüntüleri, sosyal medya sitelerinde hızla yayıldı, ancak şimdi tüm gönderilerde şöyle yazıyor: "Medya görüntülenmiyor. Bu resim, telif hakkı sahibinden gelen bir rapora yanıt olarak kaldırıldı."

Hem Kardashian West hem de tüm Skims ekibinin Temmuz ayında Fendi Genel Merkezini ziyaret ettiği ve mega etkileyicinin (258 milyon takipçi ve artmaya devam ediyor) Roma'da Jones ve Donatella ile fotoğraf çektirdiği bildirildi. Son aylarda, Skims, ürünlerini modellemek için Kate Moss'tan Megan Fox'a kadar herkesi görevlendirdi, Jones'un Fendi'si ise Kaws ve Travis Scott gibi isimlerle çalıştı. İtalyan lüks markası daha önce de bir kapsül koleksiyonu için Nicki Minaj'ı seçmişti.