Bulgari: Serpenti Efsanesi
MODA

Bulgari: Serpenti Efsanesi

Bulgari’nin geçmişinin, şimdiki zamanının ve geleceğinin zamansız simgesi olan Serpenti, her mevsimde ve yeni yorumunda, Bulgari’nin İtalyan ustalığını ve evrensel cazibeden oluşan büyüleyici efsanesini beslemeye devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Kasım 2021

Daima değişim ve yeniliğin ön saflarında yer alan Bulgari, en efsanevi ikonu Serpenti'yi kutluyor.

Serpenti'nin eklektik metamorfozu, özgün ve şahsına münhasır kalarak kendini yenilemenin mistik gücü ile her seferinde şaşırtıyor.

Bulgari'nin en ikonik simgesi Serpenti, 70 yılı aşkın bir süredir doğal yaşam alanında karşı konulmaz karizmasıyla hayatını sürdürürken aynı zamanda yeni bölgeleri de fethediyor, derisini baştan çıkarıcı sayısız yönlerine hayat vermek için değiştiriyor, en değerli saatlerde iz bırakmak için zamanı yönetiyor. Serpenti, bu heyecan verici yolculukta, cüretkar tasarımdan vizyoner işçiliğe uzanan yaratıcı bir yaklaşımı yansıtan, sihrin ve duygusallığın nihai simgesi olarak kendini kanıtlıyor.

Zamanın ve zaferlerin ilerlemesiyle birlikte güçlenen kadınlar, kendi yaşam ve baştan çıkarma kurallarını yeniden yazmak üzere kendilerini hikayelerinin başrol oyuncusu ilan ettiler. Serpenti bu macerada kadınların gündelik cüretkar halet-i ruhiyelerine ve jestlerine eşlik ederek doğal olarak kadınların en güvendikleri dostları oldu. Doğuştan gelen çekiciliğin etrafında dolanan Serpenti, kendi tavırlarını takip etmeyi asla bırakmayan, yılmaz kadın ruhlara ait olma hissini savundu. En nüfuzlu ve yetenekli kadınlar, Bulgari'nin yılanını kendi zevklerinin mükemmel bir simgesi olarak buldular. Serpenti'nin cazibesi, Roma'da Kleopatra üzerinde çalışırken bilezik saatine aşık olan Elizabeth Taylor'ın da sevgisini kazandı. Bulgari'nin büyüleyici sürüngeni, aynı zamanda, eksantrik bir şekilde Serpenti kemerini boynuna takmayı seven ve Vogue yazı işleri ekibine tüm çekimlerde bu kullanımı desteklemeleri talimatını veren New York modasının hakimi Diana Vreeland'ın favori "evcil hayvanı" oldu.

Serpenti, on yıllar boyunca, trendlere meydan okuyan sürekli bir stil evrimini ifade ederek, Maison'un çok biçimli yaratıcılığını yansıttı. İster gerçekçi ister geometrik olarak soyut bir şekilde yorumlanmış olsun, Serpenti Bulgari'nin her ayırt edici özelliğini bir araya getirir: renk sevgisi, coşkulu tasarım ve zanaatkar ustalığı.

Tıpkı yılanın derisini dökerek kendisini sürekli olarak dönüştürdüğü gibi, Romalı lüks mücevher evi de yeni, çağdaş ve kentsel bir dokunuşla ilk ikonunu geliştiriyor. Değişimi ve evrimi kucaklayan marka, ikonik imzasını çağdaş ve metropolit bir cüretle yorumlayarak Serpenti Viper'a yeni bir hava katıyor.

Serpenti Viper içgüdülerini takip etmeyi, kendilerinin geliştirilmiş bir versiyonunu keşfetmeyi seven, kendine güvenen ve güçlendirilmiş kişileri baştan çıkarmak için tasarlandı.

Değerli pırlanta setlerle ışıldayan, üç altın rengi bulunan kusursuz tasarıma ayrıcalık katan Serpenti Viper, şimdi eşi benzeri görülmemiş geniş bir bilezik, yüzük, kolye ve küpe yelpazesi sunuyor. Serpenti serisinin temeli olan bileklik ve yüzükler, cesur kadınlar için ikinci bir cilt olan pembe ve beyaz altının çift sarma özelliği sayesinde daha da değerli hale geliyor.

Böylesine büyüleyici bir cazibe, Serpenti Viper'ın en değerli parçaları olan çarpıcı Infinite Compositions Yüksek Mücevhercilik setlerinde de kendini gösteriyor. Bu karşı konulamaz yorumda Bulgari, efsanevi ikonu yüceltiyor ve sinüzoidal bir tasarımı benimseyen kusursuz pulların çok yönlülüğüyle oynuyor.