‘A Midwinter’s Night Dream’
MODA

‘A Midwinter’s Night Dream’

Prada Holiday 2021

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2021

Simay Keskintepe

Sinema bir fantezidir: hayalleri hayata geçiren moda gibi bir zanaattır. Prada Holiday için 2021 kampanyası, devrim yaratan bir teknoloji kullanılarak, A Midwinter's Night Dream 'Bir Kış Gece Rüyası', hem yıldızlar hem de izleyiciler için sinematik bir rüya yaratıldı.

Sinema her zaman karmaşık hikaye anlatımı ve daha derin anlamlarla Prada'ya ilham verdi. Prada'nın önde gelen Hollywood aktörleriyle mirasının evriminde, 2021 Holiday için dört yeni yetenek ile ilk kez sahneye çıkıyor: Julia Garner (Ozark, The Assistant, Inventing Anna), Shira Haas (Unorthodox, Asia), Louis Partridge (Pistol, Enola Holmes) ve Taylor Russell (Waves, Bones & All).

Donmuş bir arazide keşifteyken bir kış sahnesinde izlemeye başlıyoruz oyuncuları. Karla kaplanmış Los Angeles olarak ortaya çıkan mekanda koleksiyon parçalarıyla kutlama, neşeli bir buluşmaya doğru ilerliyorlar, tıpkı tatil sezonunun bir tanımı.


Film ve modayı birleştiren bu kısa film, kült senarist ve yönetmen Mary Harron (American Psycho, The Notorious Bettie Page, Daliland), tarafından yazılan orijinal bir hikayeye ve senaryoya dayanıyor ve 1990'lardan günümüze kadar Prada ile çalışmış bir yetenek olan Glen Luchford tarafından da yönetiliyor. 'Bir Kış Gecesi Rüyası' için Volume, yani kavisli dev LED'lerin yarattığı bir deneyim kullanıldı, The Mandalorian için tasarlanmış sanal efekt aracı, bu sürükleyici bir deneyimi aktarıyor.


Moda ve film yapımcılığı, insanları bir araya getiren bir hikayeyi, paylaşılan deneyimlerde aktarma arzusunda birleşiyor. Prada Holiday 2021 kampanyası bir kutlamadır: sinemanın, modanın ve hayal kurmanın.