Burberry Kiralama ve Yeniden Satış Hizmeti Başlatıyor
MODA

Burberry Kiralama ve Yeniden Satış Hizmeti Başlatıyor

Lüks kiralama ve yeniden satış platformu My Wardrobe HQ, İngiliz lüks markası Burberry'nin Birleşik Krallık'taki ilk kadın giyim kiralama ve yeniden satış organizasyonunu başlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Aralık 2021

Bu, Burberry'nin dairesel modaya ilk hamlesini işaret ediyor. 4, 7, 10 veya 14 günlük dönemler için kiralanabilecek trençkotlar ilw el çantaları da dahil olmak üzere müşteriler tarafından bağışlanan önemli Burberry parçaları da kiralanmanın bir parçası olacak.

Kiralama ve yeniden satış hizmeti, Burberry'nin daha döngüsel bir geleceği destekleme ve müşterilerin gardıroplarını yenilemek istediklerinde kendilerine sunulan tüm seçenekleri değerlendirmelerine yardımcı olma taahhüdünün bir parçası.

Kadınlar için kiralık düzenleme, Burberry'nin ikonik trençkotlarının yanı sıra klasik moda markasının Olympia çantası, sivri uçlu topuklu ayakkabılaı ve eşarpları ile süslenmiş parçalar da dahil olmak üzere, My Wardrobe HQ'nun web sitesinde çevrimiçi olarak sunulacak.

Burberry'nin kurumsal sorumluluk başkan yardımcısı Pam Batty yaptığı açıklamada, "2040 yılına kadar İklim Olumlu olma hedefimize ulaşmada daha döngüsel bir ekonominin ilkelerini desteklemek kilit önemdedir. Mevcut yeniden kullanım, onarım ve geri dönüşüm girişimlerimizi genişletirken, topluluklarımıza en yüksek kalite ve işçilikten oluşan lüks parçalar için sürdürülebilir bir şekilde alışveriş yapmanın yeni bir yolunu sunmak için My Wardrobe HQ ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Ortaklık ayrıca, her işlemin yüzde 40'ını, ihtiyacı olan işsiz kadınlara yüksek kaliteli kıyafetleri ve koçluk sağlayan Birleşik Krallık yardım kuruluşuna bağışlayarak Smart Works'ü de destekleyecek.