Reebok İkinci Cardi B İş Birliğini Başlattı
MODA

Reebok İkinci Cardi B İş Birliğini Başlattı

Cardi B ve Reebok, ikinci bir giyim ve spor ayakkabı koleksiyonu için bir araya geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Aralık 2021

Reebok x Cardi B'nin ilk kapsül koleksiyonu 'Let Me Be… In My World'ün ardından ikinci kapsül koleksiyon olan 'Let Me Be…In My World Nighttime' iş birliği geldi.

Cardi B'nin New York'un gecelerinden ilham aldığı iş birliği koleksiyonunda yeni metalik Cardi B klasik deri spor ayakkabının yanı sıra New York'un parlak ışıklarına ve canlı şehir silüetine saygı duruşunda bulunan tamamen yeni bir giyim serisiyle geliyor.

Koleksiyon, dar kesimler ve taytlardan büyük boy kargo pantolonlara kadar çeşitlilik gösteriyor. Hikayeyi, renkleri ve tasarımları hayata geçirmek için Reebok tasarımcıları, bu son koleksiyon için metalik detaylara odaklanmaktan gerçek bir stil ifadesi yapacak en eşsiz malzemeleri tasarlamaya kadar Cardi B ve ekibiyle yakın iş birliği içinde çalıştı.

Cardi B yaptığı açıklamada, "Memleketim New York'ta gece vakti çok güzel, büyülü bir deneyim ve bu sihrin en son Reebok koleksiyonumla hayata geçtiğini görmekten mutluyum. Bu parçalar sokaktan kulübe kolayca giyilebilirken yine de rahat, kendinden emin ve benzersiz hissetmenizi sağlar. Söz veriyorum, bu parçaları giydiğinde kendini en iyi versiyonun gibi hissedeceksin!" dedi.