Antoine Griezmann Mango Man'in Yeni Yüzü Oldu
MODA

Antoine Griezmann Mango Man'in Yeni Yüzü Oldu

Antoine Griezmann, çok yakında çıkacak olan İlkbahar/Yaz 2022 sezonu kampanyasının markanın yüzü oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2022

Mango Man, yeni yüzü olarak Atlético de Madrid takımının futbolcusu Antoine Griezmann'ı tercih ediyor. Marka, şehirli ve kozmopolit koleksiyonları aracılığıyla aktarmaya çalıştığı zahmetsiz, rahat ve özgün doğasını, 2018'de ünlü dünya şampiyonu ve 2021'de UEFA Uluslar Ligi'nin kazananı Griezmann'da buldu.

Mango Man, erkeklere yönelik, güncel ve modern bir erkek giyim koleksiyonu sunmak amacıyla 2008 yılında doğdu. Tarzı, güncellenmiş kaliteli klasiklere dayanıyor ve onlara, doğru moda dokunuşunu vererek, trendleri kolay, günlük ve şehirli bir tarza uyarlıyor.

Bugün marka, müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmek için mağazalarında çeşitli koleksiyonlara sahip. Daha yetişkin ve şehirli bir müşteri kitlesine odaklanan, günlük yaşam için ürünler içeren, şık bir smart casual koleksiyon; güncel ve genç çizgilere sahip ürünlerle casual koleksiyon; farklı stil ve kalıplarıyla takım elbise koleksiyonu ve özel dikim koleksiyonu; daha moda ürünlerden oluşan bir trend koleksiyonu ve son olarak, bir denim koleksiyonu bulunuyor.

Mango Man x Antoine Griezmann kampanyası çok yakında çıkacak. Mango geçmişteki kampanyalarında Gerard Piqué, Zinedine Zidane, Adrien Brody ve Andrés Velencoso gibi isimlerle iş birliği yaptı.