Dior'un Yeni Global Elçileri Açıklandı!
MODA

Dior'un Yeni Global Elçileri Açıklandı!

Rachel Zegler ve Dilraba Dilmurat

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Aralık 2023

Yazar: Sinem Aydınoğlu

Zarafeti ve çekiciliğiyle öne çıkan Dior, iki yeni elçisiyle etkileyici kadrosunu daha da genişletiyor. Markanın en yeni global elçileri olarak seçilen Rachel Zegler ve Dilraba Dilmurat; güzellikleri, zarif duruşları ve özgün tarzlarıyla Dior'un unutulmaz mirasını, genç kuşağın moda trendlerine öncülük ederek taşıyacaklar.


Rachel Zegler ve Dilraba Dilmurat hem Dior kadın koleksiyonlarının hem de Dior Beauty'nin global elçileri olacak.
Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri olan Rachel Zegler'in geçtiğimiz ekim ayında katıldığı bir galada Dior 2023 Sonbahar koleksiyonundan bir tasarım tercih etmesi ve Dior'un moda elçilerinden biri olan Jennifer Lawrance ile Dior 2024 İlkbahar/Yaz defilesini ön sırada izlemesi bu haberin geleceğinin sinyallerini vermişti.


Asya'nın ikonik güzelliğini taşıyan Uygur kökenli bir Çinli olan Dilraba Dilmurat ise Doğu'nun zarafetini ve küresel çekiciliğini Dior ailesine getiriyor. Şarkıcılık, modellik ve oyunculuk kariyeri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olması, Dilmurat moda dünyasında güçlü bir etki olarak konumlandırıyor. Bu konum da Dior elçilerinden biri olması zemin hazırladı.


Rachel Zegler ve Dilraba Dilmurat Dior iş birliği 2023 yılının son moda haberlerinden biri olarak modanın en çarpıcı buluşmalarından biri olarak hafızalarımızda kalacak.