Malzemeler
►1,5 çay bardağı pirinç
►1 demet maydanoz
►1 çay bardağı sıvıyağ
►2 adet domates rendesi
►1 yemek kaşığı domates salçası
►2 adet tavuk bulyon
►1 demet maydanoz
►1/2 limonun suyu
►Yeterince tuz ve pul biber
Hazırlanışı
Yağ tencereye konur ve domates rendesi,salçası tuz da ilave edilerek öldürülür. Üzerine 7 -8 bardak kadar su ilave edilir. Bulyon eklenir.Kaynamaya başlayınca ayıkladığınız, yıkanmış pirinç atılır. 25 dakika pişirilir. Ocağınızı kapatmadan önce limon suyu ve ince kıyılmış maydanoz ilave edilip 1-2 taşım daha kaynatılır. Sıcak servis yapılır.
►1,5 çay bardağı pirinç
►1 demet maydanoz
►1 çay bardağı sıvıyağ
►2 adet domates rendesi
►1 yemek kaşığı domates salçası
►2 adet tavuk bulyon
►1 demet maydanoz
►1/2 limonun suyu
►Yeterince tuz ve pul biber
Hazırlanışı

Yağ tencereye konur ve domates rendesi,salçası tuz da ilave edilerek öldürülür. Üzerine 7 -8 bardak kadar su ilave edilir. Bulyon eklenir.Kaynamaya başlayınca ayıkladığınız, yıkanmış pirinç atılır. 25 dakika pişirilir. Ocağınızı kapatmadan önce limon suyu ve ince kıyılmış maydanoz ilave edilip 1-2 taşım daha kaynatılır. Sıcak servis yapılır.




