Özel ödüllü Uncle Kokteyli ve sonbahar meyveleriyle hazırlanan birbirinden lezzetli kokteyl çeşitleri ile İl Porto sonbahara hazır. Boğazın mavisiyle dekorundaki sıcak renklerle buluşturan İl Porto tatilden dönenleri Alaçatı-Türkbükü havasındaki deniz kenarında bulunan bistro bölümüyle avutacak. Saat 22.00'dan 04.00'e kadar süren canlı DJ performansı da tatilden dönenleri teselli edecek nitelikte. Daha sıcak ve rahat bir atmosfer isteyenler ise, kadife ve ahşabın uyumunu mozaik aynalı sütunlarla hareketlendirmiş bordo-kırmızı ve altın renginin kullanıldığı iç mekanı tercih edebilir.

Risotto kültürünü İstanbul'la tanıştıran mekanlardan olan İl Porto'da porcini mantarlı, karidesli, safranlı risottolar en çok tercih edilen yemekler arasında. Mekan, İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri tagliatelle, fettuiccine, parpadelle, tortellini, ravioli taze taze kendisi yapıyor. Zengin şarap menüsü, özellikle sıcak şaraplar içinizi ısıtmaya yetecek. İstanbul'da sonbaharın keyfini çıkarmak isteyenler İl Porto'da buluşuyor.
UNCLE KOKTEYL
Malzemeler:
6 adet satsuma meyvesi (bodrum mandalinası)
5 cl. votka
2 damla limon suyu
4 cl. karadut şurubu
Hazırlanışı:
Malzemelerin hepsini mikserde karıştırın. Elma ve vişne ile süsleyin.

Risotto kültürünü İstanbul'la tanıştıran mekanlardan olan İl Porto'da porcini mantarlı, karidesli, safranlı risottolar en çok tercih edilen yemekler arasında. Mekan, İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri tagliatelle, fettuiccine, parpadelle, tortellini, ravioli taze taze kendisi yapıyor. Zengin şarap menüsü, özellikle sıcak şaraplar içinizi ısıtmaya yetecek.
UNCLE KOKTEYL
Malzemeler:
6 adet satsuma meyvesi (bodrum mandalinası)
5 cl. votka
2 damla limon suyu
4 cl. karadut şurubu
Hazırlanışı:
Malzemelerin hepsini mikserde karıştırın. Elma ve vişne ile süsleyin.




