Malzemeler
►1 tavuk göğsü
►1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
►Yarım demet maydanoz
►Yarım demet dereotu
►3 adet yeşil soğan
►4 adet salatalık turşusu
►1 çay bardağı haşlanmış mısır
►1 salatalık
►1 kahve fincanı tahin
►Tuz Kırmızı biber
►3 kaşık zeytin yağı
►Yarım bardak zeytin
►1 çay bardağı limon suyu

Hazırlanışı
Tavuk göğsü bol suda haşlayıp doğrayın.İçine haşlanmış yeşil mercimek, doğranmış maydanoz, dereotu, taze soğan, salatalık turşusu, mısır ve tuzu koyup,karıştırın.Limon suyunu, tahin ile çırpıp, salataya ekleyin.Yağı, kırmızı biberle kızdırın.Salatanın üzerine gezdirin. Zeytinlerle süsleyip, servise sunun.
►1 tavuk göğsü
►1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
►Yarım demet maydanoz
►Yarım demet dereotu
►3 adet yeşil soğan
►4 adet salatalık turşusu
►1 çay bardağı haşlanmış mısır
►1 salatalık
►1 kahve fincanı tahin
►Tuz
►3 kaşık zeytin yağı
►Yarım bardak zeytin
►1 çay bardağı limon suyu

Hazırlanışı
Tavuk göğsü bol suda haşlayıp doğrayın.İçine haşlanmış yeşil mercimek, doğranmış maydanoz, dereotu, taze soğan, salatalık turşusu, mısır ve tuzu koyup,karıştırın.Limon suyunu, tahin ile çırpıp, salataya ekleyin.Yağı, kırmızı biberle kızdırın.Salatanın üzerine gezdirin. Zeytinlerle süsleyip, servise sunun.




