Prabal Gurung Gelinleri İçin Hazır Olun
WEDDING

Prabal Gurung Gelinleri İçin Hazır Olun

Prabal Gurung, çok yönlü, kapsayıcı stillerden oluşan bir gelinlik serisini başlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Nisan 2021

Doğru şekle sahip gelin koleksiyonu - tıpkı Gurung'un yaptığı her şey gibi - sadece moda değil, aynı zamanda kültür, kapsayıcılık ve sürdürülebilirlik etrafında şekilleniyor. Prabal Gurung'un gelinlik koleksiyonu 12 tasarımdan oluşuyor.

Nepalli tasarımcı, özel bir gün içinde yolunu kesinlikle biliyor. Sayısız ünlü, devlet başkanı ve hatta bir veya iki gelin dahil olmak üzere müşteriler, bir etki yaratmak istediklerinde Prabal'a gidiyor. Kırmızı halıda kusursuz ve temelde elbisenizin kalabalıkta öne çıkacağının garantisi.

Büyük geceler için elbiseler yaratan bu kadar çok deneyimle, Gurung'un bir sonraki girişiminin gelinlik modası olması sürpriz değil. Marka, Nisan 2021'de ilk düğün serisini duyurdu ve İlkbahar 2022 koleksiyonuyla birlikte çıkış yaptı. Gurung'a göre, ödül şovları ve etkinlikleri için tasarladığı yıllar, çiftlerin büyük günlerinde ne giymek istediklerini anlamak için idealdi.

Prabal Gurung Bridal, hiç çekinmeden aşktan ilham alıyor. Koleksiyon notları arasında "birini ve kendisini kayıtsız şartsız sevmenin ne olduğunu kavrayabilenlere bir övgü" yer alıyor ve Gurung, pandemi nedeniyle düğünleri erteleyen arkadaş ve sevdikleriyle çizgisini çok düşünerek geliştirdi.

Singapur'da doğan ve Nepal'de büyüyen tasarımcı, şirketini yıllar önce Manhattan'da kurdu.