Efsanevi Düğünlerin Yeni Adresi: Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul
WEDDING

Efsanevi Düğünlerin Yeni Adresi: Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında, şehrin en gözde semtlerinden Etiler ve Bebek’e yakın mesafede yer alan, Asya kıtasına karşıdan bakan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 200 metre Boğaz cephesi, asırlık Naile Sultan Korusu ve tarihi Kuruçeşme soka

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2022

İstanbul'un eşsiz güzellikteki yalı ve saraylarından esinlenen mimarisi ve sofistike tasarımıyla lüksü yeniden tanımlayan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, düğün öncesi ve sonrası için birbirinden özel konseptler sunan balo salonları ve Boğaz'a nazır geniş bir bahçe ve açık havuzu kapsayan ihtişamlı teras davet alanında hayatlarının en özel gününe hazırlanan çiftlere unutulmaz anlar yaşatmayı bekliyor.

Boğaz'ın masmavi sularıyla bütünleşen 1500 metrekarelik Bosphorus Teras Davet Alanı, lüksün doğayla iç içe geçtiği büyüleyici ortamında hafızalara kazınacak düğünlere ev sahipliği yapıyor. 900 metrekarelik bir alana yayılan Bosphorus Balo Salonu ve her biri iki ayrı salona bölünebilir Melissa ile Jasmine Balo Salonları, gelin ve damat adaylarına hayallerindeki düğünün tarzı ve kapasitesine göre göz alıcı alternatifler sunuyor. Sıra dışı konseptlere uygun dekore edilmiş, yüksek tavanlı, 890 metrekare büyüklüğündeki Crystal Etkinlik Salonu ise loft stilindeki iki katlı tasarımı ve özel avlusuyla parti ve çok amaçlı davetler için muhteşem bir ortam vadediyor.

Misafirlerini şehrin kalbinde resort atmosferiyle buluşturan otelde; zarif çiçek aranjmanlarından ödüllü Spa ve güzellik hizmetlerine, gurme lezzetlerin bir araya getirildiği menü alternatiflerinden lüks ihtiyaçlara kadar her detay, tecrübeli düğün planlayıcıları tarafından titizlikle organize ediliyor. Modern düğünlerden yabancı milletlerin geleneksel seremonilerine, tüm organizasyonlar kültürlerin farklı geleneklerine uygun biçimde düzenleniyor.
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, düğünlerin yanı sıra bekarlığa veda partileri ve geleneksel kına gecesi organizasyonu gibi ritüellere yönelik çeşitli etkinlik alanlarını da içinde barındırıyor.

Gurme Düğün Menüleri
Çiftlere özel menüler; Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'un tüm lezzet noktalarının bölge yöneticisi İtalyan asıllı, ödüllü şef Fabio Brambilla'nın 40 yıllık tecrübesinin ışığında titiz ve detaylı bir biçimde hazırlanan ve başlı başına bir deneyim vadeden tadım menüleri arasından belirleniyor. Alışılagelmiş düğün menülerinin aksine gurme lezzetlerin oluşturduğu ayrıcalıklı menüler, organizasyon sırasında benzersiz bir sunum eşliğinde konuklara sunuluyor. Yetenekli pasta şefleri tarafından hazırlanan masalsı düğün pastaları ise sanat eserlerini andıran görünümleri ve benzersiz lezzetleriyle geceye tat katıyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'da kişiye özel düğün paketleri, birçok farklı seçenekle zenginleştiriliyor. Örneğin; düğün davetlerini "after party" ile sürdürmek isteyen çiftler ve misafirleri için birbirinden özel balo salonları, çiftler için balayı sabahı lüks bir yatta kahvaltı, düğün hazırlığının hemen öncesinde süitte Spa bakımı ya da etkinliğin bir gün öncesinde aile ve arkadaşlarla havuz kenarında kokteyl, ertesi günü de brunch keyfi gibi özel fırsatlardan dilediklerini tercih edebiliyor. Gelin Hamamı programı ise The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'un özel hamam odasında en fazla 15 kişilik bir misafir grubunu, üç saat boyunca çeşitli bakım uygulamaları ve ikramlarıyla şımartıyor.

Otelde düğün organizasyonları, çiftlerin yanı sıra misafirleri için de harikulade bir deneyime dönüşüyor. Tecrübeli "Concierge" ekibi, profesyonel bir rehberin önderliğinde İstanbul'un kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen konuklar, Boğaz turu, alışveriş gezileri ve tarihi mekan ziyaretleri gibi özel turlardan faydalanabiliyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'un büyüleyici atmosferinde, Mandarin Oriental'ın Asya sıcaklığını yansıtan efsanevi hizmetleri eşliğinde "Evet!" diyenler, hayallerinin de ötesinde bir düğün töreni ile yeni hayatlarına adım atmanın ayrıcalığını yaşıyor.