Mert Aslan'dan Nisan Önerileri
MODA HABER

Mert Aslan'dan Nisan Önerileri

Moda Direktörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan’dan Nisan önerileri.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2021

Lauren Hutton'ın 1975 Oscar Töreni'ne katılırken giydiği Halston imzalı, gökkuşağı renk geçişliYunan tanrıçası elbisesi benim "gelmiş geçmiş en iyi Oscar elbiseleri" listemin ilk sıralarındadır.

Küçük yaştan beri mitolojiye olan düşkünlüğümden mi,Azra Erhat'ın Mitoloji Sözlüğü'nü hatmetmemden mi bilmiyorum,Madame Grès'denValentino'ya pek çok ikonik tasarımcının vazgeçilmezi olan tanrıça elbiseleri hem benim hem de 2021 yazının vazgeçilmezi.Victoria Beckham'ın buğday başağı rengi elbisesi ;

Dior'un 30 Montaigne Box çantasının pastel pembesi ve Valentino Garavani Roman Stud ayakkabının uçuk lilasıyla iyi gider.

Silvia Furmanovich'in marküteri kelebek bilekliği bu masalsı görünümün tamamlayıcısı olmak için ideal.Toprak renklerinin pembeler ve lilalarla olan sonsuz uyumunuValentino İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda görüyoruz.

Asimetrik plili Valentino elbisenin kahverengisi ile Roman Stud çantanın pembesi ahenk içinde.

Dior'un muhteşem taba sandaletleri ile bu görünümü sakinleştirmek istesem de Lydia Courtielle'in renkli safirler ve morganitlerden oluşan La Vie en Rose küpeleri bana mani oluyor.

Sanki az sonra Hera, Olimpos'un zirvesinden inecekmiş gibi. Maria Grazia Chiuri, Christian Dior İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda kullandığı renk paletine sanki büyülü bir buğu vermiş gibi. Orman meyveleri rengindeki bu görünüm favorilerimden.

Hayal bu ya, belki deYunan mitolojisinde tanrıların yiyeceği denilen ve onları ölümsüz kılan ambrosia bu renklerdeydi. Stella McCartney'nin parlak pembe tek omuzlu Cassandra elbisesini Mark Cross 1845 Exclusive mini trunk çanta ile kombinleyin.Ayaklarınız yere Dior'un bilekten bağlı sandaletleriyle bassın.

Fernando Jorge'nin Stream Drop küpeleriyle orman perileri kulağınıza fısıldasın.

Pomellato'nun Kintsugi koleksiyonundaki bu yüzük belki de büyülüdür ve sizi Mitoloji Sözlüğü'nün içinden Zeus'un krallığına götürür, kim bilir?