Mert Aslan'dan Eylül Önerileri
MODA HABER

Mert Aslan'dan Eylül Önerileri

Moda Direktörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan’dan Eylül önerileri.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Eylül 2021

90'lar denince Sinead O'Connor'dan Nothing Compares 2 U zihnimde çalmaya başlıyor. Yaz rehavetini bir yana bırakıp yeni sezona odaklanmaya çalışıyorum aslında. Pandemi sürecinin hayatımıza armağanı "konforlu şıklık" trendinin Sonbahar '21 sezonunda da etkilerini göstermeye devam edeceğini bilmek içimi rahatlatmıyor değil. Hele ki 90'lar esintili triko elbiseler söz konusu olduğunda, her kadına kayıtsız şartsız yakıştıklarını düşünmekten kendimi alamıyorum. Influencer'ların vazgeçilmez markası Cult Gaia triko elbiselerine getirdiği seksi yorumla dikkat çekiyor.

Son dönemin en cool markalarından Christopher Esber'in taba rengi, cut-out detaylı elbisesi sezonun en iyisi.

Fernando Jorge Stream küpeler ,Aeyde Anna shearling terlikler ve Chanel'in yanık turuncu çantası ile kullanın.

Stilini en beğendiğim Jeanne Damas, derin yırtmaçlı triko elbiseyi sokak stiline adapte etme dersi veriyor. Jonathan Simkhai Liza elbise büstiyer detayıyla 90'ların seksi siluetine vurgu yapıyor.

Stephen Webster Dynamite küpeler, Jacquemus Le Carre Rond shearling mule'lar veValentino Stud Sign çanta elbisenin tamamlayıcıları.

Fendi'nin Sonbahar '21 koleksiyonu sezonun bir diğer yüksek trendi şortlara dikkat çekiyor. Khaite'nin Janie jarse üstü , Philosophy Di Lorenzo Serafini'nin deri kargo şortuyla enfes uyumlu.

Fernando Jorge'nin Flame kolyesi ise şimdiden ikonik bir parça. Chanel çizmeler ve Kim Jones'un Fendi için tasarladığı ilk çanta olma özelliğini taşıyan Fendi First çantanın shearling modeli de hazırsa, ister sokağa çıkmaya ister özgürce dansa hazırsınız.

Sezon trendlerini kusursuz bir stille buluşturan ve bana en çok ilham veren süpermodel influencer Rosie Huntington şortlu kombinleri en iyi taşıyan isimlerden biri.

Miu Miu'nun 40'lar siluetli yün ceketini, Erdem'in kaşmir mini şortunu,Tiffany & Co.'nun Paloma Picasso tasarımı Paloma's Melody halka küpelerini ,Valentino'nun çizmelerini ve Dior'un shearling Caro çantasını Rosie'nin üzerinde görür gibiyim. Bol müzikli, bol danslı bir sezon dilerim.