Malzemeler
►2 lt su
►2 su bardağı nohut
►Yarım paket erişte
►1 yemek kaşığı biber salçası
►1 yemek kaşığı domates salçası
►2 yemek kaşığı kuru nane
►2 diş sarımsak
► 2 yemek kaşığı tereyağı
►Tuz , karabiber, kırmızı biber
►2 adet tavuk bulyon.(Et suyunuz varsa daha makbul)
Hazırlanışı 
Bir gece önceden nohut ıslatılır. Kaynamakta olan suya et bulyonlar eklenir.Ayıklanıp yıkanmış nohutlar da eklenir. Nohutların pişmesine yakın,erişteler atılır, tuz ilave edilir. Altı kısılarak pişirilir.Erişte ve nohut iyice pişince ateşin altı kapatılır. Ayrı bir tencerede yağ eritilip biber salçası, domates salçası,nane ve dövülmüş sarımsak, sos haline getirilip çorbanın içine eklenir.2-3 dakika daha pişirilir.
►2 lt su
►2 su bardağı nohut
►Yarım paket erişte
►1 yemek kaşığı biber salçası
►1 yemek kaşığı domates salçası
►2 yemek kaşığı kuru nane
►2 diş sarımsak
►
►Tuz , karabiber, kırmızı biber
►2 adet tavuk bulyon.(Et suyunuz varsa daha makbul)
Hazırlanışı

Bir gece önceden nohut ıslatılır. Kaynamakta olan suya et bulyonlar eklenir.Ayıklanıp yıkanmış nohutlar da eklenir. Nohutların pişmesine yakın,erişteler atılır, tuz ilave edilir. Altı kısılarak pişirilir.Erişte ve nohut iyice pişince ateşin altı kapatılır. Ayrı bir tencerede yağ eritilip biber salçası, domates salçası,nane ve dövülmüş sarımsak, sos haline getirilip çorbanın içine eklenir.2-3 dakika daha pişirilir.




