Zeytinyağlı mevsim türlüsü
MODA HABER

Zeytinyağlı mevsim türlüsü

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ekim 2010


Malzemeler:
► 1 su bardağı Zeytinyağı
► 500 gr. Ayşe kadın fasulye
► 2 adet jülyen doğranmış kabak
► 4 adet küp doğranmış domates
► 3 adet jülyen doğranmış havuç
► 4 adet küp doğranmış soğan
► 1 demet maydanoz
► 1 çorba kaşığı şeker
► Tuz

Hazırlanışı:
Yağı kızdırın. Soğanı ilave edip, sebzeleri içine koyun ve karıştırın. Domatesi, tuzu ve şekeri koyup, 5 dakika karıştırın. Sebzeleri ekleyin.Üzerini kapatacak kadar sıcak su koyup kaynatın. Ağır ateşte 25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra, maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
Afiyet olsun