Yaz sıcakları
GÜZELLİK

Yaz sıcakları

Makyaj paletine eklenen yenilikçi tonları test etmek için renklerle oynuyor, plaj güzelliği için olmazsa olmazlar listesini açıklıyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ağustos 2018

Hazırlayan Pelin Hasçalık
Fotoğraflar Domen/Van de Velde

MODERN GRAFİK ÇİZGİLER
Dior Senior Makyaj Artisti Levent Sönmez'in grafik göz makyajı için önerisi Dior On Stage Liner. "Renkleri ön plana çıkarmak ve daha yoğun göstermek için beyazdan faydalanın. Bu uygulamada, göz pınarlarında beyaz liner ile aydınlık bir ifade elde edilirken, diğer renklere daha canlı bir görünüm kazandırılmış."

OMBRE DUDAKLAR
Levent Sönmez, bu dudak makyajı için tamamen zıt renkler ile alışılmışın dışında bir ombre etkisi yaratıldığını vurgulayarak yeni trendi yorumluyor: "2018 yazı ile birlikte geçmişteki ton sür ton renk kullanımı, renk uyumu kaygısıyla makyaj yapma, iddialı renk kullanımından kaçınma gibi kavramlar yerini kontrast ve iddialı renklere bıraktı."

GÖKKUŞAĞI ETKİSİ
Sönmez, bakışlara anlam ve derinlik katan kirpiklerin sezonda çarpıcı tonlarla renklendiğini söylüyor: "Kirpiklerde gökkuşağı etkisi yaratmak için önerim; Diorshow Pump 'N' Volume maskara. Birbirinden güçlü tonlarıyla bakışlarınızı dilediğiniz gibi renklendirin!"


Chanel Les 4 Ombres 312 Quiet Revolution Far Paleti, 280 TL - Flormar Lip Balm, 12,99 TL

OMBRE DUDAKLAR
"Ultra canlı renklerle kendini özgürce ifade etmek, makyaj dünyasının yükselen trendi. Ne kadar cesur, o kadar iyi."


Dior Diorshow Blue Pump Maskara, 172 TL - Dior Diorshow Pump 'N' Volume Corail Maskara, 172 TL

GÖKKUŞAĞI ETKİSİ
Makyaj artisti Levent Sönmez'in kirpiklerde siyahtan vazgeçemeyenlere bir tavsiyesi var: "Siyah maskara sürdükten sonra sadece kirpik uçlarınıza dilediğiniz rengi uygulayarak da bakışlarınızla büyüleyebilirsiniz."


Note Mineral Fondöten, 49,90 TL - LR Colours Glossy Rose Ruj, 48,90TL - Dior Diorshow Purple Pump Maskara, 172 TL - Revolution/ Watsons Ethereal Likit Aydınlatıcı, 42,90 TL - Dior Diorshow Matte Purple Ouvert Liner, 180 TL - Dior Diorshow Matte Yellow Ouvert Liner, 180 TL

MODERN GRAFİK ÇİZGİLER
"Göz makyajında renkli liner ile yaratılan sıradışı formlar, modern ve dikkat çekici bir görünüm sağlıyor."