Yaşayan müzede tutkulu menü
LIFESTYLE

Yaşayan müzede tutkulu menü

“Relais & Chateaux” unvanlı, Kapadokya’nın meşhur, nam-ı diğer yaşayan müze oteli “Museum Hotel”’in yeni şefi Çağrı Erdoğan’ın önderliğinde hazırlanan yeni menüde başlangıçlardan ana yemeklere farklı lezzetler yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mayıs 2017

Dünyanın en prestijli otellerine layık görülen "Relais & Chateaux" ayrıcalığı ile ağırladığı misafirlerine büyüleyici ambiyansında unutulmaz anlar yaşatan, Kapadokya'nın ve Türkiye'nin ünlü oteli "Museum Hotel", yemeği adeta bir tutku olarak gören gastronomi dünyasının yeni nesil isimlerinden Çağrı Erdoğan ile bahar mevsimini karşılarken yepyeni bir menü sunuyor.

Yaptığı işi '30 yaşıma kadar içimde tuttuğum, uğruna bütün kariyerimi değiştirdiğim halen ilk günkü kadar amatör duygularla ve heyecanla yaptığım profesyonel hobim' olarak tanımlayan Çağrı Erdoğan, bunu hazırladığı menülere de yansıtıyor.

"Museum Hotel" bünyesinde yer alan ve bölgenin ilk "fine dining" restoranı olan Lil'a Restaurant'ın Türkiye'nin ve Kapadokya Bölgesi'nin öne çıkan geleneksel lezzetleriyle hazırlanan menüsü oldukça dikkat çekiyor. Yolunuz Kapadokya'ya düşerse uğramanızı öneririz.