Hilton Dalaman Sarıgerme'de keşfet, arın, yenilen
LIFESTYLE

Hilton Dalaman Sarıgerme'de keşfet, arın, yenilen

İlkbaharın coşkusunu hissetmeye başladık. Yaza fiziksel ve zihinsel dengenizi bularak girmeye ne dersiniz?

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2020

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa şehrin yoğun temposundan sıyrılarak hafta sonunu kendine ayırmak isteyenlere harika wellness atölyeleri hazırlamış. Nefes egzersizlerinden bütünsel beslenmeye, gün doğumu yogasından Sarsala Koyu'nda trekkinge, şifalı bitkilerle kendi merheminizi, aroma terapi ile kendi oda parfümünüzü yapmayı öğreneceğiniz birçok atölyeye kadar farklı aktivite ile ruhunuza iyi gelecek bir hafta sonu için sizleri bekliyor.

Akdeniz ve Ege'yi birbirinden ayıran Dalaman Çayı'nın kenarında doğayla iç içe geçmiş mimarisi ve kusursuz konforu ile Hilton Dalaman, ilkbaharın en güzel günlerinde, şehir hayatının yoğun temposundan sıyrılıp doğaya kaçmak isteyenlere kısa ve keyifli bir tatil için mükemmel bir fırsat sunuyor.
Güne, zihni sadelik ve huzurla dolduran Mine ACAR eşliğinde yoga ile başlayacağınız, Sarsala Koyu'nda trekking ile taçlandıracağınız, bütünsel beslenmenin ayrıcalığını yaşayacağınız bir tatil hem bedeninize hem de ruhunuza iyi gelecek. Lale Gonzales'in hazırladığı şifalı bitkileri tanıyıp, kişisel merheminizi hazırlayacağınız, hangi bitki ve çiçeklerden parfüm özleri ve yağları elde edilir, parfüm notaları nelerdir öğrenip kendi oda parfümünüzü yapacağınız atölyeler ise tatilinize farklılık katacak. 2020 yılında ay ve güneş tutulmaları, bunların hayatımızdaki önemi ve burçlara yansımasını ise Nigar Bostan'dan dinleyeceksiniz.

Uzun süre aklınızdan çıkmayacak keyifli bir hafta sonu kaçamağı için Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa sizleri bekliyor.

Denizin eşsiz mavisinin yemyeşil bir bitki örtüsü ile buluştuğu 176 dönüme yayılmış Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'nın 130 dönümü, aromatik, tropikal ve endemik bitkilere ev sahipliği yapıyor.

Misafirlerinin beslenme alışkanlıklarına önem veren, kendi bahçesinde ekolojik tarım ile yetiştirdiği tüm sebze ve meyveleri mutfağında kullanan ve sağlıklı yaşam mottosunun günümüzde daha fazla benimsenmesinin öncülerinden olan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, misafirlerine beslenme alışkanlıklarına yönelik olarak alkali, vejetaryen ve vegan büfe seçenekleri ile de hizmet veriyor.

Ruhunuzu Ve Bedeninizi Yenileme Zamanı
İsmini ve konseptini Roma ve Helen kültüründen alarak Helenistik dönemin büyüsünü günümüze taşıyan Elysion Spa'da Uzakdoğu'nun egzotik atmosferi Türk gelenekleriyle birleştiriliyor. Vücudu toksinlerden arındıran terapiler, besleyici masaj bakımları ve bölgesel peeling uygulamaları; dünya masaj literatüründeki masaj teknikleri ve terapi yöntemleriyle özel eğitimli Türk ve Balili profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Ayrıca spa deneyimini kendi özel odasında yaşamak isteyen misafirler için de Honeymoon Dublex Suitler bulunuyor.

Otelin Spa alanı sadece yetişkinlere hizmet vermekle kalmayıp küçük misafirleri için de Spa for Kids konsepti ile hizmet veriyor. Çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek isteyen aileleri de unutmayan Elysion Spa 6 bin metrekarelik dev bir alanda huzur ve eğlenceyi bir arada sunuyor.