Lady Gaga, Grammy'de de sahnede!
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga, Grammy'de de sahnede!

Oscar gecesi Bradley Cooper ile Shallow şarkısını söyleyecek olan Lady Gaga, beş dalda aday olduğu Grammy'de tek başına sahne alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Şubat 2019

Rol aldığı A Star Is Born filmiyle geçtiğimiz yıla tam anlamıyla damga vuran ve Oscar adaylığı kazanan Lady Gaga, 2019 Grammy Ödülleri'nde sahne alacak. Grammy'ye beş dalda aday olan 32 yaşındaki ABD'li şarkıcı, ödül gecesinde, A Star Is Born filmi için bestelediği ödüllü şarkısı Shallow'u seslendirecek.

Lady Gaga, 28 Şubat'ta yapılacak 91. Oscar Ödülleri'nde A Star Is Born'daki rol arkadaşı ve aynı zamanda filmin yönetmeni olan Bradley Cooper ile birlikte Shallow'u söyleyecek. Ancak Grammy'de tek başına sahne alacak.

Lady Gaga, Shallow şarkısı ile Yılın Kaydı, Yılın Şarkısı, En İyi Pop İkilisi/Grubu Performansı ve Görsel Medya İçin Yazılmış En İyi Şarkı ödüllerine aday. Lady Gaga aynı zamanda Joanne şarkısının piyano performansıyla En İyi Pop Solo Performansı ödülü için Grammy'ye aday gösterildi.

İşte Grammy 2019'da sahne alacak diğer isimler; Cardi B, Kacey Musgraves, Diana Ross, Brandi Carlile, H.E.R, Shawn Mendes, Camila Cabello, Miley Cyrus, Dolly Parton, Katy Perry, Shawn Mendes, Janelle Monáe, Post Malone ve Red Hot Chili Peppers