Sudi Etuz İlkbahar/Yaz 2019
MODA

Sudi Etuz İlkbahar/Yaz 2019

Tasarımcı Şansım Adalı'nın markası Sudi Etuz için İstanbul'dan ilham alarak hazırladığı 34 isimli koleksiyonu Tiflis Moda Haftası'nda tanıtıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2018

Şansım Adalı markası Sudi Etuz'un İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi kapsamında sundu. Bu defileyle Mercedes-Benz Türk de üçüncü defa bir Türk tasarımcıyı yurt dışında desteklemiş oldu.

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal'ın da Şansım Adalı'yı desteklemek üzere podyumda yürüdüğü defile tüm davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Sudi Etuz, Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de büyük beğeni toplayan İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunun ilhamını İstanbul'un renklerinden, ışıltısından ve iniş çıkışlarından alıyor. Tıpkı İstanbul gibi feminen, eğlenceli ancak ulaşılması zor bir kadının gardırobuna hitap eden koleksiyonun ana dokusunda denim, fisto ve korsenin yanı sıra Sudi Etuz'un imzası haline gelen tüller dikkat çekerken; İstanbul'un hareketli, enerji dolu ve ışıltılı gece hayatını ifade etmek için payetlere yer veriliyor.

Sudi Etuz markasının yaratıcısı Şansım Adalı, "Mercedes-Benz Türk'ün global platformda temsil ettiği Türk tasarımcılar arasında yer almaktan gurur duyuyorum, ilham verici bir şehir olan Tiflis'te koleksiyonumu sergileme fırsatı bulmuş olmaktan ötürü çok mutluyum. Uluslararası ölçekte basın mensupları ve sosyal medya fenomenlerinin yakından takip ettiği Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de yer almak, markam Sudi Etuz'un global görünürlüğü adına çok önemli, bu deneyimin bana yeni kapılar açacağından hiç kuşkum yok." şeklinde duygularını dile getirdi.