Gucci’nin yeni yüzü Armine Harutyunyan ile tanışın!
MODA

Gucci’nin yeni yüzü Armine Harutyunyan ile tanışın!

Gucci'nin güzellik tabularını yıkan yeni yüzü Armine Harutyunyan kimdir?

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ekim 2019

Milano Moda Haftası kapsamında Gucci defilesinde podyuma çıkan ve geçtiğimiz günlerde Gucci Beauty hesabında fotoğrafı paylaşılarak tüm dikkatleri üzerine çeken Armine Harutyunyan sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dayatılan mükemmel güzellik algısının aksine Gucci modeli Armine Harutyunyan'ın estetiksiz ve sıfır makyajlı hali herkesin dikkatini çekti. 23 yaşındaki Armine Harutyunyan'ın lüks moda markası Gucci'nin yüzü olması güzellik algısının giderek değişime uğradığını gösteriyor. İtalyan moda evininin kreatif direktörü Alessandro Michele'in tabuları yıkan tasarımları yanı sıra güzellik konusunda da farklı yüzlere daha fazla yer verileceği anlaşıldı.

Aslında İllüstratör ve grafik tasarımcısı olan Armine Harutyunyan, sevdiği grubun kosneri için gittiği Berlin'de keşfedildi. Gucci İlkbahar/Yaz 2020 defilesinde yürüyen Harutyunyan'ın ilk podyum tecrübesi bu defile oldu. 23 yaşındaki model daha sonra Gucci Beauty'nin yeni yüzlerinden biri olarak lanse edildi.

Armine Harutyunyan'ın farklı yüz hatlarıyla dünyaca ünlü bir markanın yüzü olması, kusursuz güzellik klişilerinin değişebileceğine işaret ediyor.