No Time To Die'in mücevher ortağı: Chopard
MODA

No Time To Die'in mücevher ortağı: Chopard

Lüks mücevher markası Chopard, ilk kez bir James Bond filminde yer alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Mart 2020

Bir Bond filminin özellikler erkek ürünlerini tanıtmak için altın bir fırsat olması şaşırtıcı değil! Ancak şimdi bir couture mücevher markası James Bond ile ortaklık kuruyor. Chopard mücevher evi, 25. James Bond filmi No Time To Die (Ölmek için Zaman Yok)'da yer alacağını duyurdu.

No Time To Die filminde CIA ajanı Paloma'yı canlandıran yükselen yıldız Ana de Armas elmaslardan oluşan parıldayan halka küpe, bilezik ve bir kolye seti takacak.

Başka bir ilk olarak, bu sınırlı sayıdaki parça Chopard'ın tamamen sürdürülebilir madencilik malzemelerinden hazırlanmış bir dizi Green Carpet mücevher koleksiyonunda yer alıyor. Altın etik Fairmined sertifikalı olan mücevherlerin elmasları Responsible Jewellery Council tarafından akredite edilmiş tedarikçilerden sağlandı.

Filmden ve "kararlı ve cesur" Bond kadınlarından esinlenen Chopard'ın Eş Başkanı ve Sanat Yönetmeni Caroline Scheufele, markanın en çok satan Happy Hearts serisini yeniden yorumlayarak etik açıdan yeni kalp şeklinde küpeler, kolyeler ve bilezikler koleksiyonu oluşturdu.

James Bond'un resmi MI6 numarasına göndermeyle, 7007 parçadan oluşan Golden Heart takıları 1 Mart'tan itibaren satın alınabilecek.