Michael Kors Covid-19 ile mücadeleye katıldı
MODA

Michael Kors Covid-19 ile mücadeleye katıldı

Michael Kors (Capri Holding) Covid-19 ile mücadele çalışmalarına destek amacıyla büyük bağış desteğini açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2020

Lüks moda grubu Capri Holdings Limited, bugün bünyesinde yer alan dünyaca ünlü lüks markalarının ve kurucularının, COVID-19 mücadelesini destek olmak için bağışta bulunduğunu açıkladı.

Michael Kors markası COVID-19 ile mücadelede yerel yardım ile desteklemek için 1 milyon dolar bağış yapacak. Buna ek olarak, markanın kurucusu Michael Kors ve John Idol bu çabalara 1 milyon dolar daha kişisel katkıda bulunacak.

Toplamda 2 milyon dolarlık bağış, New York'taki yardım çabalarını desteklemek için aşağıdaki kuruluşlara dağıtılacak:

1. New York'un en büyük hastanelerinden ikisi olan NYU Langone Health ve New York-Presbyterian Hastanesi, acil hasta bakımını, sağlık personelinin mali rahatlığını ve ilgili klinik ve teşhis araştırmalarını desteklemek için 750.000 dolar alacak.

2. God's Love We Deliver derneği, beş ilçenin tamamında, New York'un ciddi hastalıklarla yaşayan ve bu süre içinde özellikle risk altında olan insanlar için en savunmasız kişilere verilecek yemekleri finanse etmek için 250.000 $ alacak.

3. COVID-19 Relief için CFDA / Vogue Moda Fonu, pandemiden etkilenen moda topluluğundaki küçük işletmelere finansal yardım sağlamak için 250.000 $ alacak.