Malzemeler
►1 paket margarin
►1su bardagı zeytin yağı
►1su bardagı yoğurt
►1 tatlı kaşığı şeker
►1 tatlı kaşığı mahlep
Hazırlanışı
Alabildiğine un az miktarda tuz ile bütün malzemeler karıştırılıp yoğurulur. Geleneksel çatal simit şeklinde ya da zevkinize göre şekil verip üzerine çörek otu ekip fırında pişirin.

.Fevziye Sürmeli
►1 paket margarin
►1su bardagı zeytin yağı
►1su bardagı yoğurt
►1 tatlı kaşığı şeker
►1 tatlı kaşığı mahlep
Hazırlanışı
Alabildiğine un az miktarda tuz ile bütün malzemeler karıştırılıp yoğurulur. Geleneksel çatal simit şeklinde ya da zevkinize göre şekil verip üzerine çörek otu ekip fırında pişirin.

.Fevziye Sürmeli




