6-18 ay (2 kişilik)
Malzemeler
1 çorba kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı tereyağı
Nane
Et suyu için...
► 1 parça kemikli kuzu eti
►1 soğan
►1 diş sarımsak
►Havuç, kereviz ve yarım demet maydanoz
Hazırlanışı
Et suyu için hazırladığınız malzemeleri bir tencereye koyup etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. Daha sonra maydano zhariç bütün malzemeyi süzgeçten geçirin. Ayrı bir tencerenin içine domates salçasını ve tereyağını koyup kavurun. Hazırladığınız et suyunu bu tencereye ilave ettikten sonra tüm malzemeyi iyice karıştırın. Tencereyi ocaktan alın ve önceden haşladığınız sebzeleri tencerenin içine ilave edip, karıştırın. Çorbanın üzerine nane ekledikten sonra servis yapabilirsiniz.
Kaynak: Bebeğim
Abone olmak için: Tıklayın
Malzemeler
1 çorba kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı tereyağı
Nane
Et suyu için...
►
►1 soğan
►1 diş sarımsak
►Havuç, kereviz ve yarım demet maydanoz
Hazırlanışı
Et suyu için hazırladığınız malzemeleri bir tencereye koyup etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 40 dakika pişirin. Daha sonra maydano zhariç bütün malzemeyi süzgeçten geçirin. Ayrı bir tencerenin içine domates salçasını ve tereyağını koyup kavurun. Hazırladığınız et suyunu bu tencereye ilave ettikten sonra tüm malzemeyi iyice karıştırın. Tencereyi ocaktan alın ve önceden haşladığınız sebzeleri tencerenin içine ilave edip, karıştırın. Çorbanın üzerine nane ekledikten sonra servis yapabilirsiniz.
Kaynak: Bebeğim
Abone olmak için: Tıklayın




