Priyanka Chopra Max Factor'ün Yeni Küresel Elçisi Oldu
GÜZELLİK

Priyanka Chopra Max Factor'ün Yeni Küresel Elçisi Oldu

Max Factor, küresel elçi ve yaratıcı işbirlikçi rolü için aktör ve yapımcı Priyanka Chopra Jonas'ı seçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2021

Priyanka Chopra Jonas ve Max Factor'ün Instagram hesaplarında yaptığı koordineli bir duyuruya göre, hem küresel elçisi hem de "yaratıcı işbirlikçisi" olarak seçildi.

Markanın Jonas ile olan anlaşması, ünlülerle yapılan anlaşmaların ortasında gerçekleşti: Geçen hafta, Adwoa Aboah, Rimmel London'ın marka aktivisti olurken, Niki Taylor, geçen ay kendi adını taşıyan makyaj markasıyla "kapak kızı" statüsünü yeniden kazandı.

Chopra Jonas WWD'ye "Makyaj sanatçılarından dünyanın her yerinden insanlara, Max Factor'ın yeni ürün lansmanlarına duyduğum heyecanı paylaşma konusunda iyi bir şirket olduğumu biliyorum ve markanın bir sonraki bölümünün bir parçası olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Chopra Jonas'ın yeni rolünün ana noktası markanın kampanyalarında ön plana çıkmak olacak.

Bu büyük yeni rol, şu anda Chopra Jonas'ı meşgul eden tek güzellik hareketi değil: aynı zamanda erişilebilir olması için tasarlanan ve ön planda sürdürülebilirlikle hazırlanmış kendi serisi Anomaly Haircare'in lansmanını da yönetiyor. Chopra Jonas verdiği bir demeçte şunları söyledi: "Saç bakımı konusunda profesyonel biri değilim, profesyonellerin bunu yapmasına izin veriyorum, ancak bu size en iyi hissi verecek günlük saç bakımı."