Haftasonu nerede, ne yesek?
SİNAN ÖZEDİNCİK
STEAK HOUSE'LARIN SON GÖZDESİ
THE HUNGER
Minimalist şıklığı yansıtan sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu dekorasyonu, güler yüzlü servis anlayışı, dünya mutfağından örnekler sunan lezzetli ve doyurucu mönüsü ile The Hunger, lezzet tutkunlarını ağırlamaya başladı. Şimdiden konuklarının vazgeçilmezi olmaya aday The Hunger, 30'un üzerinde çeşidi barındıran mönüsü ile seçimlerinizi zorlayacağa benziyor. Mönüde, makarnalar, noodle'lar, birbirinden lezzetli hamburger ve et çeşitleri, tadına doyum olmaz sandviçler, doyurucu ve göz alıcı kahvaltı mönüleri, klasik lezzetleri her daim tercih edenler için ise etli kuru patlıcan dolması gibi özel tarifler yer alıyor.
Haftasonu nerede, ne yesek?
The Hunger formunu korumak isteyenleri de unutmamış. Salataya yeni bir lezzet anlayışı getiren çeşitleri ve klasik zeytinyağlıları ile hafif kalorili lezzet arayanlar için bire bir. Mekanın sahipleri, "Hiçbir şey konuklarımızı memnun göndermek kadar keyif verici olamaz" diyor. O yüzden The Hunger'ın doyurucu ve büyük porsiyonlu yemeklerin yanı sıra, hızlı ve lezzetli seçeneklerin de yer aldığı 'ekonomik mönü'de, herkes kendi damak zevkine hitap eden lezzetlerle buluşabiliyor. Dinamik ve genç bir mekan olan The Hunger, haftanın her günü 08.00-23.00 saatleri arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor.
Haftasonu nerede, ne yesek?
Dört ortağın hayata geçirdiği The Hunger'ın kurucuları arasında Quick China'nın ortaklarından Engin Aras, İç Mimar Alphan Bayındır, İnanç Başeğmez ve Kıvanç Başeğmez bulunuyor. The Hunger'ın 2011 yılı hedefleri arasında şube sayısını dörde çıkarmak ve merkezi lokasyonlarda, daha çok ziyaretçiye ulaşarak lezzetlerini herkesle paylaşmak bulunuyor. Dekorasyonunu, ortaklardan Alphan Bayındır'ın yaptığı mekan, damak zevkiyle konforu bir arada sunuyor.
Haftasonu nerede, ne yesek?
UZAKDOĞU ÇOK YAKININIZDA!
Bir yıldır hizmet veren Nişantaşı'nın ünlü restoranlarından Quick China, Uzakdoğulu aşçılar; Decha Sansri, Wichit Kulbut ve Pracha Naendoo'un hazırladığı lezzetli sushi'ler ve Çinli aşçılar Pengming Li ve Qingwei Tan'ın pişirdiği özel Çin yemekleriyle öğle yemeğinde farklı bir alternatif sunuyor. Mekan, öğle mönüsü lunch box & sushi box ile Nişantaşı'nda her gün değişik yemek arayışında olan çalışanlara ve alışveriş esnasında mola vermek isteyenlere sağlıklı bir ayrıcalık oluşturuyor. Quick China, mönülerini yoğun iş temposunda dışarı çıkamayanlara veya evlerinde misafirlerine ayrıcalıklı ikram yapmak isteyenlere de ulaştırmaya başladı. Motokuryeler sağlıklı olmasından dolayı son yüzyılın moda yemeği haline gelen sushi ve Çin mönüsünün alternatif seçeneklerini, Nişantaşı dışında Şişli, Maçka, Teşvikiye, Beşiktaş ve Taksim'deki adreslere en hızlı şekilde ulaştırıyor. Dünya mutfağının yükselen trendi steak house'ların son gözdesi 'The Hunger', Gayrettepe'de ilk şubesini açtı. Dört ortağın açtığı The Hunger, doyurucu ve büyük porsiyonlu yemeklerin yanı sıra ekonomik mönüsüyle de dikkat çekiyor.
Haftasonu nerede, ne yesek?
SUSHI GÜNLERİ BAŞLADI
Divan İstanbul City Brasserie'de 'Sushi Günleri' başlıyor. Uzakdoğu mutfağının yaramaz çocuğu sushi'yi, mart ayı boyunca Divan City Brasserie'de tadabilirsiniz. Öğle yemeği seçeneklerinin kısıtlı olduğunu düşünenlere, Divan City Brasserie'den lezzetli bir fırsat olan Sushi Günleri, mart ayı boyunca hafta içi her gün 12.00-15.00 saatleri arasında devam edecek. Geleneksel ve deneysel tatları buluşturan farklı mönüsü, sushi severlerin tüm duyularına hitap edecek nitelikte. Boston Roll'un değişilmez tadıyla buz gibi biranızı yudumlarken, Yaki Sake'nin avokadosuna bir kadeh beyaz şarap eşlik edecek. Soya sos ve wasabiyle renklenen bu nefis ritüel, bir ay boyunca iş yorgunluğunu atacağınız hoş bir lezzet molası olacak.
Haftasonu nerede, ne yesek?




