LIFESTYLE
Labneli Kek Topları
CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli'yle başka bir lezzet, başka bir tat... Afiyet olsun.
GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mart 2014
Malzemeler:
4 çay bardağı kakaolu ufalanmış kek altı
2 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı Hindistan çevizi
Yarım paket labne
Kakao
Dövülmüş fındık
Dövülmüş Antep fıstığı
Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
4 cay bardagi ufalanmis kek diliminin uzerine 2 cay bardagi pudra sekeri, 1 cay bardagi hindistan cevizi ve yarim paket labne peynirini ekleyerek yogurun. Karisimi buzdolabinda 30 dk. dinlendirin. Dolaptan cikardiginiz hamuru kucuk toplar haline getirip kakao,fındık,fıstık ya da hinsitan cevizine bulayarak servis yapabilirsiniz.
4 çay bardağı kakaolu ufalanmış kek altı
2 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı Hindistan çevizi
Yarım paket labne
Kakao
Dövülmüş fındık
Dövülmüş Antep fıstığı
Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
4 cay bardagi ufalanmis kek diliminin uzerine 2 cay bardagi pudra sekeri, 1 cay bardagi hindistan cevizi ve yarim paket labne peynirini ekleyerek yogurun. Karisimi buzdolabinda 30 dk. dinlendirin. Dolaptan cikardiginiz hamuru kucuk toplar haline getirip kakao,fındık,fıstık ya da hinsitan cevizine bulayarak servis yapabilirsiniz.




