House of Gucci'ye Yeni Yıldız: Salma Hayek
ÜNLÜ STİLİ

House of Gucci'ye Yeni Yıldız: Salma Hayek

Bol yıldızlı House of Gucci kadrosuna Salma Hayek dahil oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Nisan 2021

Salma Hayek, The House of Gucci'nin yıldız kadrosuna falcı Pina Auriemma olarak katıldı.

Oscar ödüllü Ridley Scott'ın yönettiği "House of Gucci", 1980'lerde aile içi anlaşmazlıkları artan ve 1995 yılında Maurizio Gucci'nin öldürülmesiyle sonuçlanan Gucci ailesinin hikâyesini konu ediniyor.

Salma Hayek filmde Maurizio Gucci'yi kiralık katıl tutarak öldüren eşi Patrizia Reggiani'nin arkadaşı ve falcısı Pina Auriemma'yı canlandıracak.

Çekimlerine İtalya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde devam edilen filmde, Adam Driver ve Lady Gaga'nın yanı sıra Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Camille Cottin gibi isimler
yer alıyor.

İtalyan moda devi Gucci'nin kurucusunun torunu olan Maurizio Gucci ile Patrizia Reggiani, 1973 yılında evlendi. İki çocuk sahibi olan çiftin ilişkisi 1985 yılında Maurizio Gucci'nin "bir iş gezisine gidiyorum" deyip evden çıkmasıyla tepetaklak oldu. Maurizio Gucci genç bir kadınla kaçıp ailesini ve eşini terk etmişti.

İki çocuğuyla terk edilen Reggiani ile Maurizio Gucci, 1991 yılında resmi olarak boşandı. Patrizia Reggiani, bu boşanmanın ardından 500 bin dolar tazminat aldı. Ama onun için bu defter kapanmadı.

Boşandıktan iki yıl sonra, 1993'te Maurizio Gucci dedesinden kalan dev şirketin hisselerini 170 milyon dolara bir Bahreyn merkezli şirkete sattı. Patrizia Reggiani, bir medyumdan da destek alarak kiralık katil tuttu ve eski kocası Maurizio Gucci'yi öldürttü.