Irina Shayk ile Kanye West Aşkı Belgelendi
ÜNLÜ STİLİ

Irina Shayk ile Kanye West Aşkı Belgelendi

Kim Kardashian'dan boşanmaya hazırlanan Kanye West'in Irina Shayk ile beraberliği belgelendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2021

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West'in (44) Irina Shayk ile birlikteliğe yelken açtığı iddiaları doğru çıktı.

Yıldız model Irina Shayk (35) ile West Paris'te romantik bir akşam yemeği yedi. West, 44. yaşını Irina Shayk ile birlikte Fransa kutladı. Çift, aşk söylentilerinin ardından Paris'te ilk kez yan yana görüntülendi.

İkili romantik kutlamanın ardından özel jetleriyle New York'a geldi. Gazetecilerden köşe bucak kaçan aşıklar havalimanında yakayı ele verdi. West, görüntülenmemek için otomobilini uçağının yanına kadar getirtse de başarılı olamadı.

Shayk ise New York'taki evine giriş yaparken paparazzilerden yüzünü böyle gizlemeye çalıştı.

Böylece Irina Shayk ile Kanye West'in gizlice sürdürdükleri birliktelikleri ilk kez ortaya çıkmış oldu. Shayk ile West arasındaki ilişki iddiaları geçtiğimiz nisan ayından bu yana konuşuluyordu.

10 YILDIR TANIŞIYORLAR
Irina Shayk, 2010 yılında West'in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

KANYE BOŞANMA AŞAMASINDA
West'in, Kim Kardashian ile boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.