J.Lo ve Ben Affleck Geri Döndüler
ÜNLÜ STİLİ

J.Lo ve Ben Affleck Geri Döndüler

Venedik'te eğleniyorlar ve onları görmeyi özledik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Eylül 2021

En sevdiğimiz çiftimizin yeniden alevlenen aşkını takip etmeden duramıyoruz. Jennifer Lopez ve Ben Affleck geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali'ne giderken fotoğraflandı. Şık kanal taksilerinde birbirlerine sarılan çift, beyaz dantel midi elbise, topuklu stilettolar ve büyük boy siyah güneş gözlükleri giyen J.Lo ve tamamen siyah bir görünümlü uzun kollu bir tişört, uyumlu pantolon ve şık deri spor ayakkabılardan oluşan takımıyla Affleck ünlü film festivalinin yolunu tuttu.

Affleck'in yaklaşan filmi The Last Duel festivalde gösterime girecek ve çiftin birlikte olarak ilk resmi çıkışları olmuş olacak. İlk nişanlarından yaklaşık yirmi yıl sonra tekrar bir araya geldiklerinden beri, Affleck ve Lopez akşam yemeği randevularına çıkarken, aile partilerine katılırken ve tabii ki Temmuz ayında Lopez'in 52. doğum günü için bir Akdeniz kaçamağı yaparken görüldüler.

Geleceğin ne getireceğine gelince, ikisinin yavaş ama emin adımlarla ailelerini kaynaştırmaya odaklandığı bildiriliyor. Bir kaynak, "Hepsinin çocuklarla birlikte vakit geçirmesi doğal bir adım" dedi. "Hiçbir şeyi aceleye getirmeye çalışmıyorlar, ama bütün çocukların birbirini tanımasını istiyorlar. Yazın son günlerini olabildiğince eğlenceli hale getiriyorlar. Yakında okula ve işe geri dönecekler."