Ratajkowski, Oğlu Sylvester'ın Yüzünün Göründüğü Fotoğraflarını Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Ratajkowski, Oğlu Sylvester'ın Yüzünün Göründüğü Fotoğraflarını Paylaştı

Model, altı aylık bebeğiyle geçirdiği eğlenceli bir günü Instagram'da paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ekim 2021

Instagram

Emily Ratajkowski bize bir anne olarak bebeğinin yüzünü sosyal medya ve kameralardan saklıyor.Model, geçtiğimiz günlerde Instagram hikayesinde yeni doğan oğlu Sylvester Apollo ile kareler paylaştı. Altı aylık bebeğin yüzünü ilk kez gösteren fotoğraflarda, Sly lakabıyla işlenmiş çok güzel gri örgü bir kazak ve ona uyumlu turuncu çoraplar giyiyordu.

30 yaşındaki oğlunun şaşkın bakışlar atarken elini tuttuğu fotoğraflardan birine "Sen bir meleksin" yazan bir çıkartma yapıştırdı. My Body'nin yazarı ve model, ayrıca oğlu ve bazı arkadaşlarıyla dışarıda yediği bir yemekten bir fotoğraf yayınladı. Bebek, komedyen Ziwe'den ödünç aldığı pembe bir kova şapkayla poz verirken gülümsüyor.

Model kısa süre önce oğlunun doğumundan sonra podyuma geri döndü ve Rihanna'nın Savage x Fenty Fashion Show'un üçüncü podyumunda da yer aldı. Ayrıca, bu yıl, kapanış Versace ve Fendi işbirliği gösterisi de dahil olmak üzere, birkaç Milano Moda Haftası gösterisinde yürüdü.

Instagram'da "Versace için yürümek hep gerçeküstü, ancak dün gece özellikle önemliydi. Bu kadar çok yaşayan efsanenin olduğu bir şovda olmak büyük bir onur. Sonsuza dek minnettarım @donatella_versace @mrkimjones," diye yazdı.