Gisele Bündchen Tom Brady İçin Tatlı Bir Emeklilik Notu Yazdı
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bündchen Tom Brady İçin Tatlı Bir Emeklilik Notu Yazdı

Instagram'da "Sen tanıdığım en adanmış, odaklanmış ve zihinsel olarak zorlu insansın" diye yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Şubat 2022

Süperstar oyun kurucu Tom Brady, 22 sezonun ardından NFL'den emekli olduğunu açıkladı ve yaptığı açıklamada, "Artık bu rekabetçi taahhüdü yapmayacağım ve zamanımı ve enerjimi dikkatimi gerektiren diğer şeylere odaklama zamanı." dedi.

Resmi haberin ardından Brady'nin eşi Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, uzun kariyerini anmak için kocasının futboldaki hayatından bir dizi önemli anla birlikte bir not paylaştı. Fotoğraflar arasında Brady'nin 2021'deki Super Bowl LV'den Lombardi Kupasını tutarken bir fotoğrafının yanı sıra çiftin 12 ve 9 yaşlarındaki çocukları Benjamin Rein ve Vivian Lake ile sahada çekilmiş bir fotoğrafı ile Brady'nin aktris Bridget Moynahan ile olan önceki ilişkisinden olan oğlu 14 yaşındaki John Edward Thomas Moynahan yer alıyordu.

Ne güzel bir yolculuk Tom Brady! O kadar çok hatıra var ki!" diye yazdı. "Seninle 15 yıldan fazla bir süre önce tanıştığımda, futbolla ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Ama senin için tezahürat yapmak ve en çok sevdiğin şeyi yaptığını görmek, bu harika oyun hakkında, hakemlerden daha fazlasını bildiğime cidden inandığım bir noktaya kadar öğrenmemi sağladı! Bir aile olarak her zaman senin için dua ettik, her maçta seni kutladık ve destekledik, her galibiyeti alkışladık ve her mağlubiyetle acı çektik." dedi.

Fiziksel ve duygusal olarak üstesinden geldikleri için onunla gurur duyduğunu da sözlerine ekledi. "Adanmışlığına ve başardığın her şeye hayranım. Yaptığın işi seviyorsun ve gelecek nesillere güzel bir örnek olacak bir miras bırakıyorsun" dedi. "Sen tanıdığım en kendini adamış, odaklanmış ve zihinsel olarak en dayanıklı insansın. Yıllar boyunca bir kez olsun tüm o morluklar, ağrılar ve sızılardan şikayet etmedin. Dışarı çıkıp tüm takım arkadaşların için olabilecek en iyi lider olma hedefine odaklanmaya devam ettin."

Bündchen sözlerine şöyle devam etti: "Hayatınn bir sonraki bölümü için ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum. Futbol kariyerinde bu kadar sıkı çalışmanı ve yeni çabalarında gösterdiğin özveriyi görmek inanılmaz derecede ilham verici. Elde edemeyeceğin hiçbir şey yok. Her zaman senin için buradaydım, bunu biliyorsun ve geleceğin getireceği şeyler için senin kadar heyecanlıyım!"

Notu şöyle bitirdi, "Bunca yıldır kocamı ve ailemizi bu kadar destekleyen herkese ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle ifade edemem. Tüm sevgimle Gisele."