Zoë Kravitz, Will Smith'in Oscar Tokadı Hakkında Ne Düşünüyor?
ÜNLÜ STİLİ

Zoë Kravitz, Will Smith'in Oscar Tokadı Hakkında Ne Düşünüyor?

Oscar geçtiğimiz hafta sonuydu ancak henüz geçmedi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2022

Diğer herkesin Will Smith Oscar tokadı hakkında bir fikri var gibi görünüyor, o halde Zoë Kravitz neden ağırlığını koymasın? Batman oyuncusu, olayla ilgili düşüncelerini bir Instagram gönderisinde paylaştı.

Geçen pazar Akademi Ödülleri kırmızı halısında giydiği Anthony Vaccarello imzalı Saint Laurent pembe elbisenin içindeki fotoğrafını "İşte sahnede insanlara saldırdığımız ödül törenindeki elbisemin bir resmi." yazısıyla paylaştı.

Kravitz after party elbisesini ise şu sözlerle paylaştı; "Ve işte sahnede insanlara saldırdığımız ödül töreninden sonraki partideki elbisemin bir resmi."

Kravitz'in gönderisi, Jada Pinkett Smith'in kocasının Chris Rock'a yönelik sözlü ve fiziksel saldırısına karşı sessizliğini bozmasından saatler sonra geldi. Jada Pinkett Smith Instagram'da paylaştığı alıntı, "Bu iyileşme mevsimi ve ben bunun için buradayım" diyordu.

Smith'in kendisi de olaydan bahsetti, Pazartesi günü Instagram'da paylaşılan bir açıklamada Rock'tan özür diledi ve eylemlerinden "utandığını" kabul etti. "Şiddetin tüm biçimleri zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi" dedi. "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum, Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adamın göstergesi değildi."

Los Angeles Polis Departmanı BAZAAR.com'a yaptığı açıklamada, Rock'ın bu konuda sessiz kaldığını, ancak King Richard aktörüne karşı suçlamada bulunmayı reddettiğini doğruladı.

Ayrıca Akademi yaptığı açıklamada, Will Smith'ten tokat olayı sonrası Oscar'dan ayrılmasının istendiğini ancak onun bunu reddettiğini söyledi. Son olarak Chris Rock ise Oscar'dan sonra çıktığı ilk stand-up gösterinde ayakta alkışlandı.