Kourtney Kardashian ile Travis Barker Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Kourtney Kardashian ile Travis Barker Evlendi

Kourtney Kardashian, ile bir süredir birlikte olduğu müzisyen Travis Barker sürpriz bir şekilde evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2022

Kourtney Kardashian ile Travis Barker birlikte katıldıkları 64. Grammy Ödülleri'nin ardından küçük bir törenle Las Vegas'ta evlendiklerini açıkladı.

Kardashian-Jenner kardeşlerin 'en sakin' bireyi olarak gösterilen ve özel hayatanı geri planda yaşamayı tercih eden Kourtney Kardashian (42), uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker (46) ile geçtiğimiz yıl şubat ayında aşk yaşamaya başlamıştı.

Blink-182 isimli müzik grubunun davulcusu olarak şöhrete kavuşan Barker, Kourtney'e ekim ayında California'nın Montecito kentindeki kumsalda özel bir dekorasyon yaptırarak, kırmızı güller ve beyaz mumların arasında evlilik teklif etmişti.

Mutlu birliktelikleri devam eden Kourtney Kardashian ile Travis Barker, sürpriz haber geldi. Geçtiğimiz gün Las Vegas'taki MDM Arena'da gerçekleşen 64'üncü Grammy Ödülleri törenine katılan ünlü çift, törenin bitiminden sonra şapele gidip hayatlarını birleştirdi.

TMZ sitesinin haberine göre; nikah, gece yarısından sonra sabahın ilk saatlerinde, 01.30'da Las Vegas'ta bir şapelde kıyıldı. Kourtney Kardashian ile Travis Barker, törenin yapıldığı şapele gelen konukların içeriye cep telefonu sokmasına izin vermedi.

Güvenlik önlemleri altında gerçekleşen nikahı, sadece çiftin özel fotoğrafçısı görüntüledi. Kardashian ile Barker, şapele kendi özel güvenlik görevlilerini getirdi.

Kourtney Kardashian'ın, uzun süre birlikte olduğu Scott Disick ile ilişkisinden; Mason, Penelope ve Reign Aston adında üç çocuğu bulunuyor.

Travis Barker da ilk evliliğini Melissa Kennedy, ikinci evliliğini de Shanna Moakler ile yaptı. Barker'ın da bu ilişkilerinden Alabama Luella ve Landon Asher adında iki çocuğu var.