Selena Gomez'in Vücuduyla İlgili Yorumlara Bir Mesajı Var
ÜNLÜ STİLİ

Selena Gomez'in Vücuduyla İlgili Yorumlara Bir Mesajı Var

Selena Gomez eleştirenlere "benim gibi mükemmel" olduğunu söylüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2022

Selena Gomez geçtiğimiz hafta boyunca görünüşü hakkında sorulmadan kaba bir şekilde yorum yapan sosyal medya kullanıcılarından almaya devam ettiği nefreti dile getirdi.

TikTok Hikayelerinde Gomez, "Sıska kalmaya çalışıyorum ama Jack in the Box'a gittim ve dört taco, üç yumurtalı rulo, soğan halkası ve baharatlı tavuklu sandviç aldım" diyerek başladı.

The Only Murders in the Building oyuncusu daha sonra, ne yediğinin bile önemli olmadığını ve ne olursa olsun insanların onun hakkında her zaman söyleyecek bir şeyleri olacağını doğru bir şekilde kaydetti. "Dürüst olmak gerekirse, kilom umurumda değil çünkü insanlar zaten bununla dalga geçiyor. 'Çok küçüksün', 'çok büyüksün', 'bu yakışmıyor'. 'Meh meh meh meh.'" dedi.

Gomez, "Ben bu halimle mükemmelim" diyerek tüm eleştirileri yok saydığını vurguladı.

Gomez, 2015'te Revival albümünün kapağı için çıplak poz verdiğinde, 2015'te başladığını söylediği çevrimiçi nefret hakkında ilk kez konuşmuyor.

Us Weekly'e şunları söylemişti: Aynı yıl "havaalanına iner ve insanlar 'Şişmansın!' diye bağırırdı" ve yorumlar o kadar kontrolden çıktı ki, zorbalığa maruz kalırken akıl sağlığını korumak için terapiye gitmeye karar verdi. "Kilo almış olsam bile iyiyim. Resim bunu gösteriyor" diye ekledi.

O zamandan beri Selena, her ikisi de sağlığını ve esenliğini etkileyen lupusla savaşından ve müteakip böbrek naklinden bahsetti. 2019'da arkadaşı Raquelle Stevens'ın Giving Back Generation adlı video dizisiyle ilgili bir röportajda, "Lupusum var ve böbrek sorunları ve yüksek tansiyonla uğraşıyorum, bu yüzden birçok sağlık sorunuyla uğraşıyorum" demişti.