Justin Timberlake Jessica Biel'e Nasıl Evlilik Teklifi Etti?
ÜNLÜ STİLİ

Justin Timberlake Jessica Biel'e Nasıl Evlilik Teklifi Etti?

Justin Timberlake ile Jessica Biel yakında 10. yıl dönümlerini kutlayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mayıs 2022

Jessica Biel ve Justin Timberlake bu Ekim'de 10. yılını kutlayacak ve tam zamanında aktris, şarkıcının kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini açıkladı.

James Corden ile The Late Late Show'a katılan Jessica Biel, Justin Timberlake'in kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini açıkladı. "Çok tatlı ve beklenmedikti. Geleceğinden haberim yoktu." diyor.

Ve bunu yapma şekli kesinlikle unutulmazdı.

Evlilik teklifi ettiği zaman Timberlake ile Montana'da snowboard yaptıklarını söyledi. Biel, "Snowboard kıyafetleri, şapkalar, eldivenler, her şeyle baş başaydık" dedi ve karda durduklarını da sözlerine ekledi. Timberlake hakkında "Ve birdenbire dizlerinin üzerine çöktü ve kara battı. Sonra yukarı bakıp bu yüzüğü aldı. Bu en güzel, şaşırtıcı ve komikti" dedi.

Ünlü ikili, 19 Ekim 2012'de, Biel'in rüya gibi pembe bir Giambattista Valli elbisesi giydiği İtalya'nın Puglia kasabası Savelletri de Fasano'da evlendi. Bugün, ikisi mutlu bir evlilik sürdürüyor ve oğulları Silas, 7 ve Phineas, 2'nin ebeveyni.

Biel ve Timberlake, bu hafta Los Angeles'ta yeni gerçek suç dizisi Candy'nin galasına katıldı ve kırmızı halı röportajında aktris evliliklerinin sırrını açıkladı.

"Pekala, Justin'in bana her zaman söylediği şu: 'Evli olabiliriz ama çıkmaya devam etmeliyiz.' Ve bu çok doğru," dedi Biel Entertainment Tonight'a. "Birbirinize zaman ayırmaya devam etmelisiniz ve birbirinize öncelik vermeye devam etmelisiniz. Sevdiğiniz şeyleri birlikte yapın."

"Hepimizin bildiği gibi her zaman kolay değil, ancak bu temas noktası anları tüm zor zamanları lezzetli kılıyor."