Brad Pitt ve Gwyneth Paltrow Hala Birbirlerini "Çok" Seviyor
ÜNLÜ STİLİ

Brad Pitt ve Gwyneth Paltrow Hala Birbirlerini "Çok" Seviyor

Gwyneth Paltrow, Brad Pitt ile yaptığı yeni bir röportajda, "Sonunda evlenmem gereken Brad'i buldum. Sadece 20 yılımı aldı" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2022

Eski sevgililer Brad Pitt ve Gwyneth Paltrow arasında sert duygular yok. Eski çift, Goop'un blogunda yayınlanan röportajla Pitt'in yeni kaşmir markas hakkında konuşmak için bir araya geldi. Konuşmaları sırasında, 90'larda birlikte olan ve nihayetinde 1997'de sonlanmadan önce kısa bir süre nişanlı kalan Pitt ve Paltrow, ayrıldıktan yirmi yıldan fazla bir süre sonra sevgi dolu dostluklarını yansıttı.

Paltrow, Pitt'e babası Bruce Paltrow'a atıfta bulunarak, "Tamam, neredeyse Babalar Günü olduğu için sana Bruce'u soracağım," dedi. "Nişanlı olduğumuz zamanı asla unutmayacağım ve bir gün gözleri yaşlarla dolu olarak bana geldi ve 'Biliyor musun, bir oğul kazanıyorsun dediklerinin ne anlama geldiğini hiç anlamadım. bir oğul kazanıyorum.' Sende nasıl bir etkisi oldu? Ne yazık ki evlenmememize rağmen onu neden sevdin?"

Pitt, "Evet, doğru. [ Gülüyor. ] Ah adamım, her şey yolunda gidiyor, değil mi?"

İkili şöyle devam etti...

Paltrow: Evet, öyle. Sonunda evlenmem gereken Brad'i buldum. Sadece 20 yılımı aldı.
Pitt: Ve şimdi seninle arkadaş olmak çok güzel.
Paltrow: Öyle.
Pitt: Ve seni seviyorum.
Paltrow: Seni çok seviyorum.

Paltrow, Coldplay'in solisti Chris Martin ile 2003'te evlendi, ancak çift daha sonra 2014'te "anlaşarak ayrıldılar". Daha sonra 2018'de Brad Falchuk ile evlendi. Bu arada Pitt, 2000'de Jennifer Aniston ile evlendi ve 2005'te boşandı. Daha sonra Angelina Jolie 2014 yılında evlendi ve oyuncu 2016 yılında boşanma davası açmıştı.

Röportajda Pitt, Paltrow'un rahmetli babasına övgülerini söylemeye devam etti.

"Bruce hakkında sevdiğim birçok şeyden biri (çünkü benim üzerimde derin bir etkisi oldu ve hala düşündüğüm biri) gerçekten sesinizi, bağımsızlığınızı teşvik etmesiydi. Sizin birey olmanız için yolu oydu. Ve bence bu ebeveynlik için çok önemli, anlıyor musun?" dedi Pitt. "Yani çocuk kim olduğunu ve neyi sevip neyi sevmediğini öğrenmekte özgür. Siz çocuklar sohbetlerinizde çok özgürdünüz. Ve esprili. Ve zeki. Ve çok komik."

Ayrıca Bruce'un Paltrow ile olan doğal ilişkisi hakkında yorum yaptı. Pitt, "Bu adam komikti. Komikti . Siz birlikte çok komiktiniz, masayı delip geçmeniz çok ender rastlanan bir şeydi, bu pek deneyimlememiştim ve buna bayılıyordum," diye devam etti Pitt. "Eğlenceniz bulaşıcıydı. Size ne kadar hayran olduğunu görebiliyordunuz."

Paltrow, 18 yaşındaki kızı Apple Martin'in büyükbabasının mizahını miras almış olabileceğini gözlemledi. "Kızım da şimdi böyle, Bruce gibi komik" dedi. "Liseden arkadaşlarımdan biri, Apple'ın masanın her tarafına yayılan çekinik olmayan Paltrow mizah genine sahip olduğunu söyledi."