Jean Paul Gaultier'in Yeni Çağı
MODA

Jean Paul Gaultier'in Yeni Çağı

Jean Paul Gaultier'in Yeni Çağına Hoşgeldiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Mayıs 2021

Jean Paul Gaultier 21 Mayıs'ta şifreli bir Instagram gönderisi paylaştıktan sonra herkes neler olup bittiğini anlamaya çalıştı. "The End" gönderisi ve profildeki "The end of an era." (Bir Devrin Sonu) yazısıyla "Jean Paul Gaultier'in sonu" olup olmadığını sorguladık. Elbette, böylesine ikonik bir markanın asla gerçekten bitmeyeceğinden emindik ve şimdi geleceğin neleri gerektirdiğini biliyoruz.

Neyse ki Jean Paul Gaultier, #FutureisCollective hashtag'iyle birlikte yeni bir videoyla normale döndü. Montajda Charlotte Wales, SSENSE, Palomo ve daha fazlası gibi çeşitli marka logoları vardı. Lüks evin profil resmi, yeni bir biyografiyle birlikte restore edildi: "Jean Paul Gaultier'in yeni çağına hoş geldiniz." Belki de durdurulan hazır giyimin yeniden lansmanı bizim aramızda ya da bazı büyük ortak projeler ufukta. Yakında duyacağız.

Modaya uygun bir sosyal medya kitlesini şok etmek, yılın en à la mode pazarlama taktiği gibi görünüyor, özellikle de Bottega Veneta'nın geçtiğimiz Ocak ayında Instagram'da tamamen kaybolması düşünüldüğünde. Tüm dijital platformlarda modanın artan doygunluğuyla, görülecek en iyi strateji herhangi bir varlığı tamamen göz ardı etmek olabilir. Görünüşe göre Jean Paul Gaultier istediği tepkiyi aldı...

Jean Paul Gaultier moda evinin arkasındaki efsanevi Fransız tasarımcı saltanatı, markaya liderlik etmek için sırasını alacak olan bir dizi kreatöre devrediyor. Zaten bildiğimiz gibi, ilki Sacai'den Chitose Abe: Temmuz 2020 Couture sezonundaki ilk çıkışı Covid nedeniyle birkaç kez yeniden planlandı, ancak bu yaz prömiyeri resmen onaylandı.