Maeve Reilly Anlatıyor; Hailey Bieber Neden Artık Trendleri Takip Etmiyor?
MODA

Maeve Reilly Anlatıyor; Hailey Bieber Neden Artık Trendleri Takip Etmiyor?

Hailey Bieber'ın stilisti Maeve Reilly, kıyafeti en çok taklit edilen bir kadını giydirmenin nasıl bir şey olduğunu anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Haziran 2021

Görünüşe göre her gün Hailey Bieber'ın bir sonraki manşet görünümüyle fotoğrafını çekmek için bekleyen bir fotoğrafçı var. Model, Los Angeles'ta düzenli olarak milyonlarca taklitçiyi harekete geçiren yeni bir kıyafetle görülüyor. Çoğu zaman sokak stilinin en güçlü şeklini gördüğümüz bu kıyafetler Maeve Reilly'nin işi.

Çoğumuzun gardırop içeriğini yeniden gözden geçirdiği, sürdürülebilir, çok yönlü klasiklerin tek kullanımlık anlık alışverişlere tercih ettiği karantina sonrası dönemde, Bieber'dan ve onun gelişen tarzından öğrenebileceğimiz çok şey var; en önemlisi, her zaman modayla eğleniyor gibi görünmesi. Hailey, açıkça kıyafetleri bilen ve giyinme sürecinden hoşlanan bir kadın.

Hailey Bieber henüz 19 yaşındayken onunla çalışmaya başlayan Reilly, "Çok işbirlikçi, ona çok fazla kredi veriyorum. Gerçekten birlikte büyüdük. Şimdi 24 yaşında, evli, iş sahibi ve süper model. Çok büyüdü." diyor.

Reilly, Bieber'ın bir zamanlar ona tepeden tırnağa bir görünüm sağlamak için stilistine daha fazla güvendiğini, ancak şimdi kendisine neyin yakıştığını ve neyin iyi hissettiğini öğrendiğini anlatıyor.

SEVMEDİĞİ BİR ŞEYİ GİYMİYOR
Reilly, "Başlangıçta şimdi olduğundan daha fazla daha fazla destek aldı. Artık harika bir zevki ve fikirleri var, bu yüzden sadece ikimizi bir araya getiriyoruz. Çoğu zaman, onun için almış olabileceğim parçalar var ve sonra onları eve götürüp yeniden hayal ediyor." dedi.

Bieber'ın giyinme konusunda önceden belirlenmiş bir kuralı yok - biri dışında: onu sevmesi gerekiyor.

"Dinamiğimizde en çok sevdiğim şey, onu hemen anlıyor olması - bu satın alınamaz." diye açıklıyor Reilly. "Kesinlikle onu bir şey giymesi için zorlamıyorum. Sevmediği sürece bir şey giymiyor. Bazen onu biraz cesaretlendirmem gerekiyor."

ZAMANASIZ VE ÇOK YÖNLÜ PARÇALAR
Bieber'ın stilinin yıllar içinde gelişmesinin ve günümüz ikliminde özellikle daha çok dikkat çekmesinin nedeni, sezonda sadece bir kez giyebileceği "olmazsa olmaz" trendi yerine artık daha zamansız, çok yönlü parçalara yöneliyor.

Reilly, "Eski fotoğraflara bakıp hangi yıl olduğunu anlayabilirsiniz, oysa şimdi yapabileceğinizi sanmıyorum. Deniyorduk; geliştirmeye çalışıyorduk ve şimdi ne olduğunu biliyoruz. Tarz açıkça değişiyor ve bu modayla ilgili en iyi şeylerden biri. Birilerinin tarzı gelişmeye devam ediyor ve her zaman devam edecek, özellikle yaşlandıkça veya büyüdükçe." dedi.

STİL İLHAMI: ROSIE HUNTINGTON-WHİTELEY
Bieber'ın gelecekte nasıl giyinebileceğine gelince Reilly, Rosie Huntington-Whiteley'i stil ilhamı olarak sık sık referans aldıklarını söylüyor. "Bence yaşlandıkça yön bu; çok sofistike ve klas ama benzersiz."