Gucci, Los Angeles Pist Gösterisinin Yerini Belirledi
MODA

Gucci, Los Angeles Pist Gösterisinin Yerini Belirledi

Gucci şimdi gerçekten Hollywood'a gidiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2021

Kreatif direktör Alessandro Michele bir sonraki defile şovu "Gucci Love Parade" 2 Kasım'da Hollywood Bulvarı'ndaki TCL Çin Tiyatrosu önünde gerçekleşecek. İtalyan moda evi ayrıca şehrin en kritik ihtiyaçları olan evsizlik ve akıl sağlığı için 1 milyon dolarlık bağış yapacak.

İtalyan moda evi yaptığı açıklamada; "Gucci, pandemi sonrası yeniden doğuşa hazır olan Los Angeles Şehri'nde yaratıcılık ve kültürün kesişimini vurgulamaktan gurur duyuyor. Gucci'nin Gucci Equilibrium tarafından desteklenen Fark Yaratanlar programının bir parçası olarak, şehrin en kritik ihtiyaçları olan evsizlik ve zihinsel sağlık için bir bağış yoluyla Los Angeles ve Hollywood topluluklarına önemli bir destek sağlayacak." dedi.

Eskiden Grauman's Chinese Theatre olarak bilinen TCL Chinese Theatre, 1927'den beri sinema tarihinin en önemli bir merkezi oldu. Norma Talmadge, Clark Gable, Judy Garland, Sidney Poitier, Steve McQueen, Tom Cruise, Jane Fonda ve diğer 200 ünlü, ön cephedeki betondaki el izleriyle ölümsüzleştirildi. Yıllık Oscar ödülleri, bitişikteki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenmektedir.

Michele, hikaye anlatma yeteneklerinin onun yaratıcı sürecini nasıl etkilediğine dikkat çekerek, "Farklı kişilikler yaratan kostüm yönetmenlerini seviyorum" dedi.

"Gucci Love Parade" gösterisi, Gucci'nin kurucu ve sunum sponsoru olduğu 6 Kasım'da gerçekleşecek olan 10. LACMA Sanat+Film Galası ile aynı zamana denk gelecek.