Balenciaga Paris Sneaker Soru İşareti Yarattı
MODA

Balenciaga Paris Sneaker Soru İşareti Yarattı

Balenciaga ‘Paris sneaker’ modelinin ‘ömür boyu’ giyilebilir olduğunu göstermek için yıllardır giyilmiş gibi görünen ayakkabıları satışa çıkarıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2022

Önce Balenciaga Triple S geldi, ardından Balenciaga Defender geldi ve şimdi modayı sarsan yeni, sınırları zorlayan bir Balenciaga ayakkabısı var. Bu haftanın başında, lüks moda evi viral spor ayakkabı yelpazesine en son eklediği Balenciaga Paris Sneaker'ı tanıttı ve aynı anda kafalarımıza bir soru işareti bıraktı.

Yüzyıl ortası atletizmini temel alan Balenciaga Paris Sneaker, zamanla giymek için yapılmış önceden giyilmiş bir görünümle ortaya çıktı. Bu yeni sürümde, Balenciaga, iyi giyilen ve sevilen bir şeyi giymenin nostaljik niteliklerini kucaklayan yeni spor ayakkabı formatın görülmemiş bir nitelikle (deri ve bakır gibi malzemelerde arzu edilen eskitilmiş bir bitiş) vurguluyor.

Ancak, tüm Balenciaga Paris spor ayakkabılarının sıkıntı düzeyi söz konusu olduğunda eşit yaratılmadı. Moda evi, küçük sıyrıklar ve çizikler ile Balenciaga Paris spor ayakkabılarını sunuyor ya da alıcılar, siyah veya beyaz olarak mevcut olan ultra sıkıntılı bir stile sahip olan 100 çift "tamamen tahrip olmuş" spor ayakkabıdan oluşan sınırlı bir baskıyı tercih edebilirler. Balenciaga Paris Sneaker, yüksek top veya sırtı açık terlik olarak mevcut ve üç farklı renkten oluşuyor: siyah, beyaz veya kırmızı. Tüm versiyonlar kalın beyaz kauçuk taban ve sert burun ile tamamlandı.

Fotoğrafçı Leopold Duchemin tarafından fotoğraflanan kampanya, ayakkabıların eskimiş detaylarını öne çıkarıyor. Bu şekilde, natürmort portreler, Balenciaga Paris Sneakers'ın bir ömür boyu saklanması gerektiğini gösteriyor. Ayakkabılar uzun süre dayanacak şekilde üretildi ve fotoğraflar, bu spor ayakkabıların zamana dayanacak şekilde üretildiğini gösteriyor.