Gucci Evcil Hayvan Koleksiyonunu Tanıttı
MODA

Gucci Evcil Hayvan Koleksiyonunu Tanıttı

Gucci evcil hayvan işine giriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2022

İtalyan lüks markası köpekler ve kediler için evin kendine özgü motiflerine sahip Gucci Pet Collection'ı tanıttı. Koşum, düz deri, GG kanvas, Web şerit ve Herbaryum ya da tamamı geometrik G baskıda yaka ve koşum takımlarını içerir ve birbirine kenetlenen G logosu veya çiviler gibi ayrıntılarla süsleniyor.

Kayışlar farklı uzunluk ve genişliklerde geliyor. Karışım, tümü koordine etmek veya karıştırmak ve eşleştirmek için aynı malzeme ve motiflerde bulunan çanta tutucuları ve Air Tag kılıflarını içerir.

Koleksiyonda ayrıca evcil hayvanların oturabileceği sipariş üzerine yapılan minyatür kanepeler, çeşitli ev baskılarına sahip mama kapları, çıkarılabilir seramik kaselere sahip sert kenarlı kılıflar ve kolay taşıma için kulplar gibi ev için tasarım parçaları da bulunuyor.

Sık seyahat eden evcil hayvanlar için GG-canvas'ta taşıyıcılar var. Giyim, canlı bir palet içinde pololar, tişörtler, trikolar ve kabanlar ve evin hazır giyiminde de görülen iç içe geçmiş G'ler ve klasik monograma kadar tüm çilekler ve kalpler gibi imza motiflerini içeriyor.

Gucci, Saint Laurent köpek maması ve çizgili Thom Browne tasma kayışlarından Versace köpek yataklarına ve Prada yağmurluklarına kadar evcil hayvan işine giren diğer lüks markalara katılıyor.

Gucci'nin sürdürülebilirlik taahhüdüne uygun olarak, Gucci Pet Collection geri dönüştürülmüş polyester, geri dönüştürülmüş pamuk veya Gucci'nin esas olarak yenilenebilir ve biyo-tabanlı kaynaklardan elde edilen malzemesi olan Demetra'dan öğeler içeriyor.

Evcil hayvan koleksiyonu, Max Siedentopf'un sanat yönetmenliği ve fotoğrafçılığının yer aldığı bir kampanyayla tanıtılıyor.