Tereyağlı Mantar
CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli'den her güne özel bir tarif... Şimdiden afiyet olsun, elinize sağlık...
GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Haziran 2014
Malzemeler:
1/2 paket mantar
1 adet orta boy soğan
3 yemek kaşığı kırılmış ceviz
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı limon suyu
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı:
Mantarları nemli bir bez ile silin. Doğrayın.Diğer yandan geniş bir tavaya tereyağını koyup, eritin. Üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyip, 2-3 dakika kavurun. Ardından kırık cevizleri koyup, 3 dakika kadar kavurun. Son olarak doğranmış mantarları ve limon suyu ekleyip, 3-4 dakika pişirin. Pişen cevizli mantar kavurması üzerine tuz, karabiber serpip karıştırın.




