Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez çocuklarıyla bir arada
ÜNLÜ STİLİ

Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez çocuklarıyla bir arada

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini, Kate Middleton ve Meghan Markle, eşleri Prens William ve Prens Harry’nin yardım amaçlı düzenlenen polo maçını izlemeye çocuklarıyla birlikte katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Temmuz 2019

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini, Kate Middleton ve Meghan Markle, eşleri Prens William ve Prens Harry'nin yardım amaçlı düzenlenen polo maçını izlemeye çocuklarıyla birlikte katıldı.

Berkshire'daki Billingbear Polo Club'da düzenlenen etkinlikte ilk kez Kate Middleton ve üç çocuğu ile Meghan Markle'ın henüz iki aylık olan bebeği Archie bir arada görüntülendi. Kate Middleton üç çocuğu ile keyifli vakit geçirirken, Meghan Markle'a acemi anne yakıştırması yapıldı.

Yayınlanan fotoğraflarda Meghan Markle, kucağında bebeğiyle görülürken, Kate Middleton ise çimenlerin üzerine oturmuş çocuklarıyla ilgileniyor.

Resmi olarak hala doğum izninde olmasına rağmen, iki ay içinde üçüncü kez basının karşısına çıkan Meghan Markle'ın bebeği Archie'yi kucağında tutma şekli tartışmalara neden oldu. İngiliz basının ve sosyal medyanın acımasız eleştirilerine maruz kalan Meghan Markle için "Meghan daha kendi bebeğini nasıl taşıyacağını bilmiyor!" şeklinde yorumlar yapıldı.

Öte yandan Mirror gazetesi yazar ve vücut dili uzmanı Judi James'in iki düşesin tavırlarını karşılaştırmasına yer verdi.

James'e göre Kate ve Meghan'ın çocukları arasındaki yaş farkı nedeniyle birlikte hareket etmeleri güçleşiyor. Meghan Markle'ın vücut dili idealist bir anne olduğunu gösterirken, Kate Middleton'ın vücut dili ise çocuklarını mutlu ve meşgul etmek için çalışan bir anne olduğunu gösteriyor.