Kylie Jenner'ın ultra lüks tatili
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner'ın ultra lüks tatili

Kylie Cosmetics şirketiyle kişisel servetini katlayan Kylie Jenner, arkadaşlarını ağırladığı ultra lüks tatiliyle gündemde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Temmuz 2019

Kylie Jenner, kendi adını taşıyan kozmetik markasının yeni koleksiyonunun tanıtımı için Turks and Caicos adalarında tatil organize etti.

Üzerinde kendi kozmetik firmasının adı yazılı olan beyaz-pembe bir özel uçakla yola çıkan Jenner'ın yanında en yakın arkadaşları Anastasia Karanikolaou, Sofia Richie, Victoria Villarroel, Yris Palmer, Tiffany Sorya, Ariel Tejada ve Amber Asaly vardı.

Jenner, Travis Scott ile ilişkisinden dünyaya gelen bir yaşındaki kızı Stormi'yi de yanında götürdü.

ABD basını, 900 milyon dolar serveti olan Jenner'ın, bu lüks tatil için 300 bin ile 500 bin dolar harcadığını yazdı.

Anksiyete ile mücadele ediyor

Kendi adını taşıyan makyaj ürünleriyle dünyanın en genç milyarderi unvanını alan Kylie Jenner anksiyete ile mücadele ettiğini dile getirdi. Kızının doğumundan sonra yaşadığı iniş ve çıkışları Instagram paylaşımında dile getiren Kylie, 10 yaşından beri kameralar önünde büyümenin zorluklarını anlattı.

Jenner, "Bu yolda arkadaşlarımı ve bazen de kendimi kaybettim" itirafında bulundu. 21 yaşındaki ünlü yıldız, "Hayatım mükemmel değil ve sosyal medyada gördükleriniz sadece dış görünüş" ifadelerini kullandı.