Olivia Palermo ve Karl Lagerfeld işbirliği
MODA

Olivia Palermo ve Karl Lagerfeld işbirliği

Ünlü blogger Olivia Palermo ile ikonik tasarımcı Karl Lagerfeld'in işbirliği hakkında bilmeniz gereken her şey...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Şubat 2019

Zeynep Gürer

Olivia Palermo, önümüzdeki haziran ayında başlayacak olan Karl Lagerfeld ile yeni bir işbirliğini duyurdu. Girişimci ve Influencer işbirliği haberini 5,8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı ve 84 binden fazla beğeni aldı.

İşbirliği, Karl Lagerfeld'in hazırlayacağı 2019 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Olivia Palermo'yla ortak hazırlayacağı 5 adet tasarımı içeriyor.

"Karl Lagerfeld ile yaklaşmakta olan işbirliğin ile ilgili haberleri nihayet paylaşıyor olmaktan heyecan duyuyorum" şeklinde yazan Olivia Palermo, "Bu projede ortak bakış açımızı hayata geçirmek ve kendi elektrik perspektifimi Karl'ın Sonbahar 2019 koleksiyonuyla canlandırmaktan gurur duyuyorum" diyor.

"Vizyoner ve ikonik Karl Lagerfeld ile işbirliği yapabilmek gerçekten inanılmaz." ifadelerini kullanan ünlü blogger, gardırobuyla oldukça ünlü. Düzenli olarak en iyi giyinenler listelerinde yer alan ve defilelerin ön sırasının değişmez ismi olan Palermo, trendlere karşı keskin gözü ve farklı parçaları bir araya getirme yeteneğine sahip.